Mennyire számít, hogy egy autónál 1 másodperc a késés a gázpedál megnyomása után?
Figyelt kérdés
Feltűnő lehet ez a lomhább gázreakció? Vagy natúr, mezei sofőrnek nem tűnik fel?2019. aug. 3. 11:44
1/7 anonim válasza:
Akinek ez nem tűnik fel, az valahol nagyon máshol járhat. Idegesítő ilyen járművet vezetni.
2/7 anonim válasza:
Láttam már olyat, aki defektes kerékkel vígan nyomta a gázt a belváros közepén. Ehhez képeset semmiség egy lomha gázreakció.
Mindenki úgy használja az autóját ahogy neki szimpi. :D
3/7 A kérdező kommentje:
De 1 másodperc végeredményben semmi. Ha lenne 5 mp. vagy 10, akkor igen, de amúgy sztm egy ilyet nem lehet megérezni olyan durván
2019. aug. 3. 13:20
4/7 anonim válasza:
a fenéket nem lehet
remek céges autóm egy J Astra volt, 1.6 benzin
botrány volt
ha üresben nyomtam egy padlót, és egyből elengedtem, a fordulatszámmérő meg se rezzent
ha hirtelen kellett reagálni, és nyomtam egy gázt, volt hogy 2 másodperc is eltelt majdnem
és emellett ott volt az hogy egy nehéz, gyenge lomha fostalicska volt, életveszélyes...
5/7 A kérdező kommentje:
Állítólag az 1.5 yaris is ilyen, de nagyon sokat eladnak belőle. Én csak a teszteket olvastam, abból se az összeset
2019. aug. 3. 13:31
6/7 anonim válasza:
Ez elvileg az elektronikus gázpedál miatt ilyen, kell idő, amíg célba ér a jel. Mondjuk az enyém bowdenes, mégis van egy kis késés, engem nem zavar.
7/7 anonim válasza:
akkor ha felkapcsolom a villanyt a 10 emeletes lépcsőházban, akkor fokozatosan kapcsolódnak fel az emeleteken a lámpák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!