Yamaha Jog Space Innovationban hol vannak fojtások?
Jelenleg 50 km/h a vége, nem szeretnék sokkal gyorsabban menni, elég lenne 60km/h. Csak arra kellene, hogy ahogy gyorsul kicsit a városi forgalom, akkor ne toljanak egyből az autók.
2 db ismert infóm van, a cdi-ben nincs korlátozás. A másik az, hogy a kipufogóban van, illetve a henger nyílásánál, de azt meghagynám, mert nem szeretném szétpörgetni.
Olvasgattam már a témában és arra gondolok, hogy a variátorban lehet korlátozó gyűrű. Raktak ilyen fojtást ebbe a típusba?
Lenne még egy kérdésem, ha a kuplung rugóját gyengébbre cserélem, akkor el tudom vele azt érni, hogy alacsonyabb fordulaton induljon és a jelenleginél (<10km/h) kisebb sebességen kapcsoljon szét? Dugóban araszolásnál hasznos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nyilván, rajtam áll, hogy mennyire tépem neki, de az a baj, hogy a hengerben van a folytás nem a kipufogóban.
Én a motor megbontása nélkül szeretném a dekninél megoldani a folytás eltávolítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!