Napi szinten vezető emberek! Ti hogy reagálnátok egy
ilyen autóra a forgalomban?
Figyelt kérdés
Azért teszem fel a kérdést mert lehet ilyen rendszámom lesz.
Szóval mit csinálnál ha látnál egy fehér bmwt olyan rendszámmal hogy eysan-1? Szerintetek érdemes költenem rá (feltűnő)? Lekérdeztem és ilyen rendszám nincs még, a kedvenc sorozatom miatt lenne ilyen. Forgalomban hogyan viszonyulnátok egy ilyen kocsihoz? Pl ha látnátok hogy világít a féklámpája akkor ti is fékeznétek, vagy elsőbbséget adnátok neki ha kresz szerint szükséges, szólnátok valamit?
Nem...ha valakinek egyedi rendszáma van abba fékezés nélkül belemegyek...
2019. júl. 30. 11:02
12/32 anonim válasza:
Totál hidegen hagynak az egyedi rendszámok....
Egy OT-s rendszám na az már valami!!! De egy egyedi...
2019. júl. 30. 11:05
13/32 A kérdező kommentje:
ot-sat is láttam már, egy kispolski ment le a hűvösvölgyi úton..
2019. júl. 30. 11:08
14/32 anonim válasza:
Kiskutyádat hívják Eysan-nak, vagy ez is valami Trónok harca szereplő volt? Nem, rohadtul lekakilnék egy ilyen rendszámot (mint ahogy a többit is). Az pedig furcsa lelkivilágra vall, hogy komolyan kérdezed, hogy fékezés esetén én is fékeznék-e? Ha előttem van, mindenképp, vagy én finanszírozzam a rendszámát, miután hátulról belerongyolok? :-)
2019. júl. 30. 11:19
15/32 anonim válasza:
tökömet nem érdekli
2019. júl. 30. 11:35
16/32 anonim válasza:
Mindig jókat nevetek az egyedi rendszámos autón. Azok az emberek csinálják ezt, akik hiszik magukról, hogy valakik. Gore-01 a legszánalmasabb rendszám pl.
2019. júl. 30. 11:36
17/32 anonim válasza:
legyen inkább raj-007
2019. júl. 30. 11:40
18/32 anonim válasza:
Ha fel akarsz tűnni, akkor vegyél inkább valami ritka autót, mondjuk valami amerikai tepsit, vagy sportkocsit. Egy BMW-re amúgy sem néz rá a kutya se, olyan sok van belőle, nemhogy még a rendszámát olvasgassa. Amúgy is szerintem jó ha van 100 emberből 5, akinek az Eysan szó egyáltalán mond valamit.
2019. júl. 30. 11:52
19/32 anonim válasza:
én láttam egy JANI-80 rendszámos bmw-t de csak azért maradt meg bennem, mert annyira prolinak tűnt az ember így. Kimaxolta a prolizmust.
2019. júl. 30. 12:14
20/32 anonim válasza:
Pont leszarnám. "Pl ha látnátok hogy világít a féklámpája akkor ti is fékeznétek, vagy elsőbbséget adnátok neki ha kresz szerint szükséges, szólnátok valamit?"
Erre meg nem tudok szőkézés és egyéb beszólások nélkül reagálni, akkora balgaság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!