Mit ajánlanátok első autónak és mikre figyeljek autóvásárláskor?
Szoval, kerdezo: a felreertes abbol adodik, hogy szerinted te megengedhetsz magadnak egy autot. Ez egy nagy tevedes.
Az elso (es tobb lesz, hidd el nekem), szervizszamla foldhoz fog vagni, de a havi 150-es fizetessel lehet hogy mar egy tankolas is.
De a kedvedert, szamoljunk: 150 az auto. Minimum meg 50-55e, mire a nevedre kerul. Ezutan jon a feketleves: az elso szerviz, ahol ugy otthagysz 100-at vagy tobbet, hogy tenyleg csak a letfontossagu dolgokat cserelik ki rajta, hogy egyaltalan az uton lehessen tartani.
A biztositas evente 50 felett lesz. A benzin literje 400 korul van, es egy ilyen auto nem 5 literrel jar 100 km-en. Egy olajcsere 10e koruli tetel. Egy gumi (4 kell belole) szinten 10e korul van, es az a legalja teszkos minoseg.
Fogalmad sincs mibe ugrasz, de csinald csak.
Nezzuk csak magat az autot.150-ert fogsz kapni semmit,mar ha az auto szot kozuti kozlekedesre alkalmas,nem porra rohadt,olajat-vizet zabalo es kevero,megallni es kanyarodni kepes nem kepes,belul nem tragyadombnak kinezo jarmure ertjuk.
Nagyon nagy szerencsevel talan ki lehet fogni idos bacsi swiftet,de arra meg azert fogod szinten azonnal a vetelar ketszereset rakolteni,mert havonta egyszer van beinditva.ezt leszamitva c ganyok vasazos sz rjaibol lehet valogatni.
En ultem fel coporollerre 180ezres f astraval,templomba tudtam volna menni mikor 80ert megszabaditottak tole.persze ugy hogy a hibak 90%-at elhallgattam en is.ja es a bontoban nekem kellett volna fizetni,hogy bevegyek.
Nem veletlenul irja mindenki,hogy ne.50ccm-es robogok kezdodnek 100ezernel,szinten olyanra ertve amiert mar erdemes felulni egy buszra hogy megnezd,es talan vallalhato annyira hogy elhozd.
Ha mindenkepp a sajat borodon akarod megtapasztalni milyen copni akkor en talan daewookat neznek,f astra borzalom,swift meg tul van hypolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!