Škoda Fabia Combi Style 1.4 TDI 77kW 105LE 3henger, mennyire lenne jo valasztas?
Figyelt kérdés
Szuksegem lenne egy autora gyorsan amivel munkaba tudnek jarni.
Eleg sokat vagyok az utakon, napi 90km (45+45) + van hogy ehhez (15 + 15 , vagy 35 + 35 km) siman lemegyek napi szinten.
Kolcsonre vennem meg egy hasznalt autot, 7500euro + lehet a kamat, 80 000 km van az auton.
Hat a youtube kommentekben elegge savazzak,hogy romlandoak, ez igaz ? viszonylag nem oreg autorol van szo, 2015/4
2019. júl. 27. 09:27
1/2 anonim válasza:
Megvetted végül? Tudtommal az 1.4 pdtdi volt az egyik legmegbízhatóbb dízel vw motor. Mondjuk én a 80le változatról tudom, hogy tartós, 500e kmt simán elmennek. Ez az újabb se lehet rossz.
2/2 A kérdező kommentje:
szia nem vettem meg
2022. máj. 1. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!