Névváltoztatás és jogosítvány kiváltás?
Figyelt kérdés
Két hónappal ezelőtt beadtam egy névváltoztatási kérelmet (egy második keresztnevet szeretnék felvenni). Még nem jött róla hír, bár mondták is hogy eltarthat egy ideig mivel ugye sokan mennek most szabadságra.. Azonban nemrég sikerült megszereznem a jogosítványomat amit addig nem szeretnék kiváltani amíg a névváltoztatás meg nem történt. Ha a névváltoztatás kész megvan az új személyim, lakcím..stb. akkor csak el kell vinnem az okmányirodába ezeket (+ orvosi alkalmassági, elsősegély kártya) meg valami papírt hogy megváltozott a nevem és akkor kiadják a jogsimat? Vagy kell még valami?2019. júl. 25. 16:20
1/2 anonim válasza:
Hú!
Elég volt elolvasni!
Nincs ilyen tapasztalatom, de szerintem nem kell(ene) több okmány/utánajárás.
Azért sok szerencsét!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, elég macerás a dolog, de nekem megéri :D
2019. júl. 27. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!