Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 21. 000 Ft korrekt egy olajcse...

21. 000 Ft korrekt egy olajcseréért?

Figyelt kérdés
Olajszűrő,olajcsere Eneos motorolajjal. Ford Focus 1,6 benzines. 4,1 liter olaj megy bele.

2019. júl. 24. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha az utolsó mondatod nekem szólt, nem azért írtam, mert azt feltételeztem hogy sz. rágásból kérdezted. Csak általánosságban jegyeztem meg, hogy van az a szintű spórolás, amibe nem érdemes időt, energiát fektetni.

De akkor leírom harmadszor is: nem a világ legolcsóbb ára, de teljesen rendben van, korrekt ár.

2019. júl. 26. 09:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem Neked szólt,csak általánosságban írtam,hogy nem spórolásról van szó,csak nem voltam eddig benne a témába!
2019. júl. 27. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Oké. :)
2019. júl. 27. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem 14 ezerért cserélik, márkaszervizben 30-at elkérnek, és a legszarabb hordós olajat rakják bele. Kár, hogy csak az utolsó 3 olajcserét csinálta hozzáértő ember, sokkal jobb állapotban lehetne a motor, ha az előző tulaj nem a márkaszervizre bízta volna.
2019. aug. 13. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól, hogy egy olaj hordós, még lehet márkás.

Láttad milyen hordó volt?

Minden olajnak, a legdrágább 0W20 Castrolnak is van hordós kiszerelése. Ez utóbbival egyszerűbb bánni, és nulla veszélyes hulladék keletkezik belőle, ezzel szemben a flakonos olajból rengeteg üres flakon lesz.

2019. aug. 14. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A mostani szerelőm azt mondta, hogy még kerti robiba se rakna olyan olajat, ami volt benne, nem hogy kocsiba. Én bízok benne, hogy ért hozzá, életkora miatt kétszer annyi tapasztalata van, mint a márkaszervizes srácoknak. Olajcsere után amúgy nagyon sokat javult a hangja is a motornak, de lehet rajta érezni, hogy pár év múlva kelleni fog egy nagygenerál.
2019. aug. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!