A beépíthető alkalmazással müködő követőrendszerek a kocsi aksiról mennek vagy sajátjuk van?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egyet mert féltem az autót (nyugodtam alszom na) és jelzi ha megmozdul.
De ezek milyen erőforrásról müködnek?
2019. júl. 24. 13:33
1/1 anonim válasza:
Létezik mindkétféle. Van, ami az aksiról megy. Ez talán a kevésbé biztonságos, mert az aksi sarut lehúzva már nem biztos hogy működik az eszköz. De van olyan is aminek saját kis eleme/aksija van, amit cserélni/tölteni kell. (A saját autómban úgy oldottam meg, hogy alapvetően az autó aksiról megy, de mellette van egy nagyon kis aksi amiről még pár órát el tud menni. Valamint akkor is beriaszt ha az autó aksiról le van húzva a saru.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!