Forgalomból véglegesen kivont motorkerékpár esetén mi a teendő?
Napi szinten van legalább egy ilyen kerdes hogy végleg kibont/kert végéből előásott/mindenféle papirok nelkuli stb stb autót/motort hogy lehet visszahelyezni a forgalomba!
Leirom még egyszer,tízezredjere is:SEHOGY
Az elsőnek: ezt én is megtaláltam de az nem világos, hogy szükséges-e előtte a nevemre írni vagy azzal, hogy ha én helyeztetem forgalomba automatikusan megtörténik?
Másodiknak: jár a lepontozás, mert lehetséges. Akkor nem lehetséges ha a jármű bontás miatt van kivonva.
Másodiknak: jár a lepontozás, mert lehetséges. Akkor nem lehetséges ha a jármű bontás miatt van kivonva.
Maximum azt tudom elkepzelni (es ez az egyetlen ami törvényes)hogy ez valami regi szürke forgalmis mz!Azzal tudsz mit kezdeni,de egyebkent nincs semmilyen mas olyan "vegleges" kivonas ahol aztan ujra vissza lehetne valamit helyezni a forgalomba
Csak egy kérdés, ha véglegesen ki akarom vonni, ahhoz bontói igazolás kell.
Ha a bontósnak nem adom át a járművet, akkor is kiadja az igazolást?
Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!