Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ezen az oldalon...

Szerintetek ezen az oldalon lehet ismerkedni?(akár barátilag is?) Vagy csak úgy random beszélgetni? 27F

Figyelt kérdés

tegnap 16:27
1 2
 11/19 anonim válasza:

Elvileg igen, de a legtöbben nem tudják, mit jelent a beszélgetés.

Pl. nemrég volt valaki, aki csak beszélgetni akart, nem volt negatív a megkérése, adtam neki egy esélyt.

A beszélgetés szerinte az volt, hogy megkért, írjak röviden magamról, mi érdekel, stb - ezt megtettem, tényleg csak vázlatosan, illetve visszakérdeztem, mondjon magáról valamit. Az életkorát megmondta, más nem, mert "nem tud magáróol beszélni", illetve nem szeret írni, mesélni egyáltalán, de szivesen olvassa, amit írok.

A másik valaki egyszerüen nem volt képes egy szimpla mondatot értelmezni, minden áron azt akarta elhitetni velem, hogy amiket írok, azok mögött más értelem van, amit ö magyarázna bele.

EZ NEM beszélgetés, és sajnos a legtöbb esetben pár üzenetváltás után nincs miröl írni, ezért megszünik az egész.

tegnap 17:49
 12/19 anonim válasza:
Kérdező: elég furcsák az itteni válaszaid, ha ilyen a stílusod privátban is, akkor nem sok esélyt adok.
tegnap 17:50
 13/19 anonim válasza:

"A másik valaki egyszerüen nem volt képes egy szimpla mondatot értelmezni, minden áron azt akarta elhitetni velem, hogy amiket írok, azok mögött más értelem van, amit ö magyarázna bele."

Sok itt a mentális beteg is. Ezt csak akkor látod meg, ha tudod mire kell figyelj. Vagy ha ő maga vallja be neked még az elején. Nem mind rosszindulatúak közülük, de sokan kifejezetten azok.

tegnap 17:55
 14/19 anonim válasza:
Meg ha már rosszindulat, a trollkodó nyomoroncok is elég sokan vannak. Hazudnak mindenben, támadnak, kiforgatnak, szórakoznak az emberrel. Mindezt szándékosan, mert unatkoznak. Légy óvatos!
tegnap 17:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Akiben van némi értelem és jószándék, érti miről van itt szó,a többiekkel nem foglalkozom.

11: ez igaz,korábban is tapasztaltam ilyet,ugyanakkor én ezeket elkerülve a normálisabb egyéneket keresem:) ha akad ilyen akkor vele szivesen beszélgetek🤷‍♂️🙃

tegnap 17:57
 16/19 anonim válasza:

Lehet ismerkedni, beszélni.

De ne táplálj nagy elvárásokat.

tegnap 18:01
 17/19 anonim válasza:
Hát gondolom lehet. Én már több embert is megismertem itt. De mostanában alig lézeng vki a gyakorin. Elmentek az emberek a reddit-re meg más helyekre.
tegnap 19:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat:)
tegnap 20:09
 19/19 anonim válasza:
Hát pedig igazán vissza jöhetnének...főleg, hogy nem egyszer lehetett olvasni, hogy a reddit is gyakori szintű lett már a sok odaáradt ember miatt.
tegnap 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!