Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen valóban ingyenes...

Milyen valóban ingyenes társkereső app-ok/oldalak vannak, ha vannak? (meleg)

Figyelt kérdés

Boo, Badoo, OkCupid, Grindr, Romeo, Tinder kipróbálva, fizetősek

A Badoo-n, lenne egy végtelen Premium 33000-ért, amibe talán belegondolnék, ha lennének vonzó, monogám srácok, de senki nincs a közelemben. Mind használhatatlanok fizetés nélkül (csomóan bekedvelnek, de persze nem látom, kik), meg mindenki Budapesten vagy messzebb van. OkCupid-nak van egy személyiségi teszt funkciója és mindenki akivel 90+ százalékban egyeztünk, mind brazil, spanyol, olasz, görög meg egyéb távoli külföldi volt és persze sokuk eszméletlenül jóképű is... A magyarországi közeli srácok, melyekből alig van, vagy kövérek, soványak, dugni akarnak stb.

Lehet, előítéletesnek tűnök, de a jó testalkat az egészséges életmód jele (nem a szteroid junkie, semmi kardióra gondolok).

tegnapelőtt 19:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
idokep.hu
tegnapelőtt 19:50
 2/12 anonim válasza:
Tinder. Nem kell előfizetned. Fiú vagyok és 2 hét alatt 200+ likeot kaptam aminek a legalább a fele vissza is írt. Átlagosnak tartom magam nem vagyok jóképű. Te valamit nagyon rosszul csinálsz, mert előfizetés nélkül tapasztaltam ezt. Nyilván 200 ból nem mindenki jóképű, de legalább a fele átlagos és abból a fele jól is néz ki.
tegnapelőtt 23:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is kaptam a likeokat Tinderen, de egyrészt senki nem írt rám, így nem tudtam kideríteni hol élnek, másrészt a legközelebbi srácokat, akiket találtam minimum 120km-re vannak tőlem.
tegnap 12:50
 4/12 anonim válasza:
Akkor koltozz Pestre
tegnap 12:57
 5/12 anonim válasza:
#3 Rám volt aki írt, de neked is írnod kell ez nem így müködik, hogy várod a sültgalambot. A távolságról meg annyit, hogy nem tudpm hol lakhatsz de valszeg valami kis faluba a hatarnál vagy nem tudom.
tegnap 13:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Olyanra, akivel sosem fogok tudni összejönni, minek írjak? És a távolság az egyik fő indok, amiért kitettem a kérdést.
tegnap 15:14
 7/12 anonim válasza:
És szerinted mit lehet ezzel csinálni_??? Varázsoljak oda neked melegeket ahol laksz_? Biztos ott is vannak, csak nem igy kéne ismerkedni ahogy csinálod. Megsúgom meleg férfiként ismerkedni a legkönyebb!!!
tegnap 17:13
 8/12 A kérdező kommentje:
#4: Oh, csak költözzek Pestre. Találjak munkát ott, túlárazott lakást, csak úgy.
tegnap 17:37
 9/12 anonim válasza:
Akkor ne rinyalj hogy senki sincs ott ahol laksz
tegnap 18:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem kritikát, hanem választ kértem! "Milyen valóban ingyenes társkereső app-ok/oldalak vannak, ha vannak?"
tegnap 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!