Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki szereti az ölelést, és annyira magányos és ki van rá éhezve, hogy úgy érzi, már bárkitől elfogadná? Tényelg scak egy ölelésről van szó, mivel én is így vagyok ezzel. 23/F

Figyelt kérdés

ma 15:09
 1/6 anonim válasza:

Nem akarok getzi lenni veled, de miért van az, hogy te csak és kizárólag nőktől vársz bármiféle érzelmi közelséget?

Nincsenek barátaid?

ma 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
1. Azért, mert, nem tudom hogy vagy vele, de nehezen viselném el ha férfiak ölelgetnének. Másrészt, a lányokkal mindigis jobban kijöttem barátilag is, harmadrészt: ha nem akarsz g...i lenni velem, akkor ne legyél az
ma 15:13
 3/6 anonim válasza:
Azt a kis ravasz mindened :D
ma 15:15
 4/6 Janaqks válasza:
Hát én nem...
ma 15:35
 5/6 anonim válasza:

Pedig lehet jót tenni, ha nem a csajod lenne az egyetlen ember akire érzelmileg támaszkodsz.

Nem gondolom, hogy fura lenne, hogy vannak mély barátságaid olyanokkal, akikbe nem akarod belerakni a farkadat. Ez a te homofób paranoiád, és csak a saját emberi kapcsolataidat teszed vele tönkre.

Megéri? Nyersz ezzel bármit?

Viszont az tutifix, hogy ez recept arra, hogy érzelmileg labilis legyél, meg elkeseredett.

(És egyébként ez még mindig a kedves változata ennek, mert nem akarok beolvasni neked)

ma 15:56
 6/6 anonim válasza:
Elég természetes sztem, hogy egy férfi egy nő ölelésére vágyik. Más kérdés, hogy egy vadidegen nőére. Az nagyon suta dolog lenne.
ma 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!