Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hátrány lenne az...

Szerintetek hátrány lenne az ismerkedésben ha nincs semmilyen közösségi médiám/felületem?

Figyelt kérdés
Talán sokaknak nem tetszene, hogy interneten keresztül nem tudnák lekövetni az életemet vagy ismerősi köreimet. Szerintem kevesebb lenne a dráma (nem kellene csekkolni a telefonomat féltékenység szempontjából stb).

tegnap 21:57
 1/6 A kérdező kommentje:
21/f
tegnap 21:58
 2/6 anonim válasza:
Az! Mert hazudnak gondol mindenki. Z generációs vagy
tegnap 22:02
 3/6 anonim válasza:
Nem hátrány,nekem sincs igaz nem hiszi el senki
tegnap 22:20
 4/6 anonim válasza:
Én 18 vagyok és csak telefon számmal, 1 db gmail címmel, 1 facebook fiókkal és szintén 1 db messengerrel rendelkezem. Nekem ez bőven elég - néha még sok is.
tegnap 22:20
 5/6 anonim válasza:
Abból a szempontból az, hogyha mondjuk megismerkedsz egy csinos lánnyal, akkor az instáját fogja neked első körben megadni, a tel. számát sokkal nehezebben adná meg (legalábbis meglepődnék, ha elsőre megadná).
tegnap 22:50
 6/6 anonim válasza:
5: Semennyivel nem lenne előrébb, hogy megadja neki az instáját, akkor inkább messenger, de ne pont azt a platformot, ahol már 25 faszi ott várja az üzenetei között lihegve.
ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!