Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért hiszik ezt a nők korrekt...

Miért hiszik ezt a nők korrektebbnek a nem válaszolásnál?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor tőmondatokban válaszolnak és sosem kérdeznek vissza, ahelyett, hogy simán ignorálnának. Ez náluk valami önnyugtatás lehet?

tegnap 20:27
 1/10 anonim válasza:
Az is egy megoldás, hogy észreveszed időben, hogy ez nem véletlen döcög, és te tiplizel.
tegnap 20:30
 2/10 anonim válasza:
Nem, egyszerűen leszarják a fejed, csak nem vagy hajlandó észrevenni.
tegnap 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Az nyilvánvaló, csak miért ilyen primitív módját választják a lekoptatásnak? Nem könnyebb nem válaszolni többet?
tegnap 20:43
 4/10 anonim válasza:
Nem könnyebb nem írni többet?
tegnap 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt kérdezem.
tegnap 20:57
 6/10 anonim válasza:
Egyértelműen nem akar tőled semmit, én sem szoktam az olyanoknak regényeket írni akik közelednek felém de én nem akarok
tegnap 20:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Még egyszer, nem kell a nyilvánvalót ismételgetni.

A dolog lélektani hátterére vagyok kíváncsi, lehetőleg nőktől.

Miért nem egyszerűbb nem válaszolni, mint újra és újra, szinte azonnal írni egy-egy szót.

tegnap 21:04
 8/10 anonim válasza:
Mert jellemtelenek. Nem mernek konfrontációba belemenni, hogy nem akarnak semmit se. Ilyen nőktől ne várj sokat. Élet más területén is ilyenek.
tegnap 21:12
 9/10 anonim válasza:

Persze, aztán meg majd azért rinyálsz, hogy hogy képzelik, hogy ignorálnak.

Nézd meg, mennyi nyekergés van itt is a ghostingról.

tegnap 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Én mindig is sokkal jobban örültem, ha nem válaszoltak, mint ennek az álszent válaszolgatásnak.

Az tiszta sor, ha nincs válasz.

tegnap 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!