Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16-18 éves lányok Nektek mi a...

16-18 éves lányok Nektek mi a pasi ideálotok?

Figyelt kérdés

16-18 éves lányok ez a kérdés most nektek szól, nektek mi a pasi ideálotok? Mit tartotok vonzónak egy pasiban? Külső, belső tulajdonságok,

Beszédstílus, Öltözködési stílus, testalkat

jan. 28. 00:41
 1/5 anonim válasza:
Elegáns. Ing, szövetkabát, bőr cipő.
jan. 28. 01:10
 2/5 anonim válasza:
Nekem nincs konkrét ideálom, szerintem mindenkinek a külseje lehet vonzó. Igazából nekem fontos az, hogy a gondolkodásmódja hasonlítson az enyémhez, illetve, hogy az intelligenciája és az érzelmi intelligenciája olyasmi szinten legyen, mint az enyém.
jan. 28. 07:12
 3/5 anonim válasza:

Olyan nincs

Mert lehet 2 srac fekete haju barna szemu 180 magas 70 kg, egyik tetszik a masik meg nem

jan. 28. 10:43
 4/5 anonim válasza:
Igen, ebben az esetben valószínűleg nem a kinézet fogja eldönteni, hogy ki az, aki tetszik, és ki az, aki nem.
jan. 28. 14:23
 5/5 anonim válasza:

Én fontosnak tartom, hogy a pasi küzdősportoló legyen.

Azt vettem észre, hogy aki nem az, ő teljesen máshogy viszonyul ahoz ha egy lány ilyen sportot űz. Úgyhogy ez nálam tényleg fontos.

Külsőre legyen igényes, vagyis ne legyen büdös, a haja ne legyen zsíros, körmei ne legyenek piszkosak stb.

Örülök ha magas, de ez nálam nem olyan fontos szempont.

Ami viszont igen, az a tudás. Legyen értelmes, lehessen vele beszélgetni:)

jan. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!