Ki ismerkedne szívesen?
Magamról:
Mosolyogj rá valakire! Bárkire... Hidd el, hogy más lesz a világ általa!
25 éves férfi, jelenleg földrajz-történelem tanárszakon tanuló egyetemista vagyok, Budapesten élek.
Hallássérült vagyok, a kommunikáció nálam kicsit körülményesebb. Az eseményekkel egy új világba kaptam bepillantást, új barátaim lettek, és egy életre szóló hivatást kaptam. Szívügyem lett az esélyegyenlőség, amiért tenni is szeretnék. Önkénteskedek egy fogyatékos alapítványnál, és újságíró gyakornok leszek, tervezek írni is a témában. Az Élet megtanított küzdeni, az a típus vagyok, aki sosem adja fel.
Jelenleg az egyetem befejezésére koncentrálok. A tanulás mellett dolgozom, sportolok, célom még az újságírás mellett a történelem doktori is. Sok hobbim van. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Legkedveltebb elfoglaltságom az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, festek, túrázok, kirándulok, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok "kacattól". Érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok, szeretek új dolgokba belekezdeni. Célom hogy versenyevezős lehessek, fokozatosan építkezem. Imádom a vizet, minden alkalom egy újabb kaland, ahogyan vízre szállunk a hajóval és evezünk a csapattal.
Szívesen ismerkednék lányokkal párkeresést illetően.
Ez így ebben a formában már bocs de csak Anyukádnak fog tetszeni :)
Erről az írásról lesüt, hogy vagy ordas kamu, vagy egy olyan pasi vagy akinek kb. senki nem felel meg és/vagy egy hányás rózsaszín bundás papucs, nem férfi.
A kevesebb néha több. Ebből a sok szupererőből válassz ki hármad, a többit később süsd el, szép fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!