Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan budapesti Hölgyek...

Olyan budapesti Hölgyek jelentkezését, üzeneteit várom akik szívesen beszélgetnének, barátkoznának, ismerkednének! Kinek van kedve? :) 41F

Figyelt kérdés
dec. 30. 15:13
 1/4 anonim válasza:

Engem korábban már kiokítottak, hogy a nők a fiatal, sikeres férfiakat szeretik.

Tehát írd azt, hogy "akik szívesen barátkoznának egy sikeres 39 éves budapesti üzletemberrel."

Ez esetben nem maradsz válasz nélkül. ))

dec. 30. 18:10
 2/4 anonim válasza:

#1:

Nyerő ötlet hazugsággal nyitni. :)

dec. 30. 19:41
 3/4 anonim válasza:

Megpróbálhatjuk, de nem állítom, hogy nem fogok eltűnni viszonylag hamar...

Általában a férfiak szoktak "köddé válni", mert valahogy kiderül: egyelőre megvan még a párkapcsolatom.

Ui: barátok még azért esetleg lehetünk. (Munkatársak meg pláne. Annak jobban örülnék. Privát indulhat...)

középkorú

hölgy

dec. 31. 08:08
 4/4 anonim válasza:

Én nem jelentkeznék ilyen felhívásra, több okból sem és szerintem a korban hozzád illő nők (én is az vagyok) többsége sem talán, nem véletlenül…

- modoros Hölgy nagy betűvel, nem vall magasabb képzettségre

- a nők jelentkezzenek nálad fürtökben, te meg a fotelből castingozol :)

- nem az első, nem a második ilyen hirdetésed ez itt, váltottunk már üzenetet, sőt, kéretlenül is megtaláltál párszor. A ctrl+c ctrl+v üzeneteid egy kaptafásak, erőltetettek (igen, tudjuk, tegnap regisztráltál)

- szerintem gyere össze a fenti mlm-es jellegű “középkorú Hölggyel”, mindig jót mosolygok, hogy nincs olyan poszt itt, ahol ne tűnnétek fel ti ketten (igen, tudjuk, a “Hölgy” se üzletkötő, se semmi ilyesmi, ő is tegnap regisztrált)

dec. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!