Olyan budapesti Hölgyek jelentkezését, üzeneteit várom akik szívesen beszélgetnének, barátkoznának, ismerkednének! Kinek van kedve? :) 41F
Engem korábban már kiokítottak, hogy a nők a fiatal, sikeres férfiakat szeretik.
Tehát írd azt, hogy "akik szívesen barátkoznának egy sikeres 39 éves budapesti üzletemberrel."
Ez esetben nem maradsz válasz nélkül. ))
#1:
Nyerő ötlet hazugsággal nyitni. :)
Megpróbálhatjuk, de nem állítom, hogy nem fogok eltűnni viszonylag hamar...
Általában a férfiak szoktak "köddé válni", mert valahogy kiderül: egyelőre megvan még a párkapcsolatom.
Ui: barátok még azért esetleg lehetünk. (Munkatársak meg pláne. Annak jobban örülnék. Privát indulhat...)
középkorú
hölgy
Én nem jelentkeznék ilyen felhívásra, több okból sem és szerintem a korban hozzád illő nők (én is az vagyok) többsége sem talán, nem véletlenül…
- modoros Hölgy nagy betűvel, nem vall magasabb képzettségre
- a nők jelentkezzenek nálad fürtökben, te meg a fotelből castingozol :)
- nem az első, nem a második ilyen hirdetésed ez itt, váltottunk már üzenetet, sőt, kéretlenül is megtaláltál párszor. A ctrl+c ctrl+v üzeneteid egy kaptafásak, erőltetettek (igen, tudjuk, tegnap regisztráltál)
- szerintem gyere össze a fenti mlm-es jellegű “középkorú Hölggyel”, mindig jót mosolygok, hogy nincs olyan poszt itt, ahol ne tűnnétek fel ti ketten (igen, tudjuk, a “Hölgy” se üzletkötő, se semmi ilyesmi, ő is tegnap regisztrált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!