Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik valahol egy olyan 30...

Létezik valahol egy olyan 30 fölötti meleg/aszexuális férfi, aki szeretne családot? 39/N

Figyelt kérdés

dec. 29. 11:29
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Gondoltam, hogy megvan az okod rá hogy ezt szeretnéd, csak éppen nincs sok realitása ennek az elképzelésednek. Ezt próbáltam felvázolni az előző válaszomban. De őszintén sok sikert kívánok Neked, hogy ezt sikerüljön megvalósítanod! 10-es voltam.

dec. 29. 14:49
 12/34 anonim válasza:

Nézd,harminc feletti meleg férfi vagyok. Tisztelem az álláspontodat, megértelek.Sőt, a gyerekeket is szeretem,jól kijöttem velük mindig.

De !

Képtelen lennék nővel akármilyen kapcsolatban lenni, még színészkedve sem.

Csak és kizárólag egy másik meleg férfi oldalán tudnám az életem elképzelni.

Gondold át jól, megéri -e az ismerkedés szándéka egyáltalán így!

dec. 29. 14:59
 13/34 anonim válasza:

Én meg se meleg nem vagyok, se aszexuális, gyereket szeretnék, de sajnos nevelni nem feltétlen lennék ideális apa azt hiszem. :(

39/F

dec. 29. 15:08
 14/34 anonim válasza:
#8 Ez a válaszod is megmutatja, milyen vagy: türelmetlen. Mert az, hogy kiírod eddiggel vagy a nélkül, hogy nem válaszolt neked valaki fél óra alatt, illusztrálja, hogy mire lehet számítani tőled.
dec. 29. 15:09
 15/34 anonim válasza:
Tehát orvos csinálna neked gyereket,de kell egy ffi alibinek,akivel nem szexelsz?
dec. 29. 15:23
 16/34 anonim válasza:
#16 szerintem nem így érti. Szeretne boldog családot, egy férfit, akivel szeretik egymást - még ha nem is szerelemmel - de szexelni nem szeretne egyáltalán.
dec. 29. 15:26
 17/34 anonim válasza:
Ne legyetek már fogyik :) TÁRSAT akar, szex nélkül, aminek nyilván megvan a maga jó oka. Egyesek itt tényleg olyanok, mintha a holdról jöttek volna...
dec. 29. 15:47
 18/34 anonim válasza:
#18 Az rendben is van, hogy társat keres, csak itt családalapításról és gyerekvállalásról is van szó egy meleg vagy egy aszexuális férfival. Mondjuk mesterséges megtermékenyítéssel vagy örökbefogadással az utóbbival még működhet is. Viszont azt szerintem te sem gondolod komolyan, hogy egy meleg férfi egy női társat szeretne magának és meleg férfiként egy nővel szeretne családot alapítani és gyereket vállalni.
dec. 29. 16:05
 19/34 anonim válasza:
Pedig biztos akad olyan, még a mai világban is. Hány storyt hallani alibi házasságokról, mert mondjuk olyan a férfi munkaköre, társadalmi státusza, életfelfogása vagy akármi más, hogy csak az a számára elfogadható út.
dec. 29. 16:23
 20/34 anonim válasza:

#20 és szerinted egy alibi házasságban boldog lehet az ember? Aki csak azért házasodik össze valakivel mert olyan a munkaköre, a társadalmi státusza vagy bármi más? Arról már nem is beszélve hogy egy meleg férfi, ha elég értelmes nem valószínű, hogy elvesz egy nőt, szerintem még az általad leírt okokból sem. Már csak amiatt sem mert az ilyen házasságok valójában érdekházasságok, az ilyen házasságok pedig sok boldogságot nem fognak hozni egyik félnek sem.

A Kérdező pedig egyértelműen leírta, hogy szeretetteljes kapcsolatot szeretne, ami szintén nem passzol össze egy érdekházassággal mivel ez két különböző dolog.

dec. 29. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!