Létezik valahol egy olyan 30 fölötti meleg/aszexuális férfi, aki szeretne családot? 39/N
Kedves Kérdező!
Gondoltam, hogy megvan az okod rá hogy ezt szeretnéd, csak éppen nincs sok realitása ennek az elképzelésednek. Ezt próbáltam felvázolni az előző válaszomban. De őszintén sok sikert kívánok Neked, hogy ezt sikerüljön megvalósítanod! 10-es voltam.
Nézd,harminc feletti meleg férfi vagyok. Tisztelem az álláspontodat, megértelek.Sőt, a gyerekeket is szeretem,jól kijöttem velük mindig.
De !
Képtelen lennék nővel akármilyen kapcsolatban lenni, még színészkedve sem.
Csak és kizárólag egy másik meleg férfi oldalán tudnám az életem elképzelni.
Gondold át jól, megéri -e az ismerkedés szándéka egyáltalán így!
Én meg se meleg nem vagyok, se aszexuális, gyereket szeretnék, de sajnos nevelni nem feltétlen lennék ideális apa azt hiszem. :(
39/F
#20 és szerinted egy alibi házasságban boldog lehet az ember? Aki csak azért házasodik össze valakivel mert olyan a munkaköre, a társadalmi státusza vagy bármi más? Arról már nem is beszélve hogy egy meleg férfi, ha elég értelmes nem valószínű, hogy elvesz egy nőt, szerintem még az általad leírt okokból sem. Már csak amiatt sem mert az ilyen házasságok valójában érdekházasságok, az ilyen házasságok pedig sok boldogságot nem fognak hozni egyik félnek sem.
A Kérdező pedig egyértelműen leírta, hogy szeretetteljes kapcsolatot szeretne, ami szintén nem passzol össze egy érdekházassággal mivel ez két különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!