Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randi helyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi helyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves lány vagyok, a partnerem 21F, szerintetek mi az ideális első hely egy randira? Pesten és környékén gondolkoztunk de nem tudjuk hova menjünk, valaki valami tipp? Kb egy egésznapos program kéne ahol nem fázunk, bár akkor max vinnénk vastag kabátot, várom a tippeket! Puszi mindenkinek

ma 02:19
 1/6 anonim válasza:
87%

Nem túl kreatív a férfi, ha ezt itt Te találgatod (sztm. keress egy kreatívat), de....:

- gödöllői kastély,

- libegő,

- nemzeti múzeum,

- bármelyik kávézó, étterem, hangulatosabb vendeghelyiseg,

- szabadulószoba,

- vácrátóti arborétum,

- Vörösmarty tér,

- dunai (fütött belteres) setahajó, visegrádi szárnyas hajó,

- biodom (lézer fényekkel)

- bármelyik fürdő(!)

- budai várséta,

- japánkert (Zugló, VMSZKI)

- állatkert,

- terror háza, (komoly),

- veresegyházi medvepark,

- stb. Stb. (így hirtelen...)

-

ma 02:46
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Sztem 21 évesen még pénze sincs ilyen programokra. Sztem jó lesz a neki, talán 10e kitud fizetni.
ma 02:49
 3/6 anonim válasza:
82%

- kerokee bár (ne aggódjatok a hang miatt :)

- csodák palotája,

- veresegyházi piac,

ma 02:49
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

Pillangó utcai tesco. 24 órás.

[link]

ma 04:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyival egészíteném ki a korábbi válaszokat, hogy az első randit ne egész naposra tervezzétek szerintem. Simán lehet, hogy mégsem érzitek jól magatokat együtt; akkor ne kelljen még órák hosszat kínlódni.
ma 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Első randit nem szerveznék egész naposra, inkább egy délutánt szánnék rá. Menjetek el kávézni vagy meginni egy fröccsöt, aztán ha jól alakulnak a dolgok lehet sétálni a városban, dunaparton, ha meg nem akkor könnyen le lehet lépni, míg egy hajóról nehezen lehet megpattanni és lehet nagyon kínos az egész
ma 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!