Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedve egy lánynak ismerked...

Van kedve egy lánynak ismerkedni itt?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre megismerni valakit akivel közös jövőt tervezhetünk :)

Ha van kedved írj.

Bp.

tegnap 15:05
 1/3 anonim válasza:
Nem fognak írni csak férfiak, vagy ha kis eséllyel is valamilyen normális lány, akkor az ország másik felében él, velem is mindig ez történt netes ismerkedéskor. A többi meg nem fog keresni csak ha te írsz nekik aztán értelmét veszti az egész. Nem egyszerű neten ismerkedni, ha nem vagy modell vagy gazdag akkor gatya.
tegnap 15:38
 2/3 anonim válasza:

Vannak társkereső appok. Ott képet is láthatsz róla.

Itt könyörögni kell, hogy arcos képet küldjenek vagy szociál felületet adjanak, hogy valóban ők vannak e a képen. Ha neked ez kell hajrá.

tegnap 15:49
 3/3 anonim válasza:

Társkereső az gatya, ott ezer ember ír minden lányra, és válaszra se fognak méltatni tökm1 mit írsz nekik.

Az ilyen netes oldalak/játékok de ott meg nem tudok példát mondani játékokban nem tudom mivel játszanak, ahol eddig ismerkedni akartam bunkók voltak.

Vagy akivel jóban lettem így játékban, nálam idősebb és volt párja, messzire lakott stb.

tegnap 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!