Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szívesen megismernélek, benne...

Szívesen megismernélek, benne lennél?

Figyelt kérdés

Kedves Idegen!

Egy 24 éves hetero srác vagyok és 18-26 éves korosztállyal ismerkednék. Alapból párkapcsolat a cél, de meglátjuk, írjatok nyugodtan 😊

Mit érdemes rólam tudnotok? 24 éves srác vagyok, kellő magabiztossággal, jó humorral és széles látókörrel. Van egy pár hobbim és van egyéb különlegességeim, amikre nagyon büszke vagyok. De részleteiben priviben megosztok mindent.

Egy kérdést előre is megválaszolnék: azért próbálkozok itt, mert nagyon nincs lányismerősöm, nem vagyok buliba járó típus, ez meg egy társkereső részleg, szóval egy esélyt megér ez is, nem?

ma 17:15
 1/2 anonim válasza:
Nem
ma 18:27
 2/2 anonim válasza:

1 es nem birja ki a szanalom minden kerdeshez oda kommenteli a nem et 😂

Ennyire ne unatkozzal mar menjel anyadnak segiteni sütni vagy valami de ez mar szanalmas amit csinalsz 😂

ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!