Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki szívesen...

Van itt olyan nő, aki szívesen menne ma Budapesten valamerre valamit megnézni/csinálni, de nincs hozzá társasága?

Figyelt kérdés

Nekem sok minden eszembe jutott. Szívesen mennék moziba, színházba, bulizni, beülni egy italra. Egyszóval eltölteni ezt a szombatot valakivel. Nincs hideg sem, nem esik semmi, minden adott lenne hozzá.

Tudom ez így nagyon random, de nem látok benne semmi kivetnivalót miért ne lehetne.

32/F

tegnap 15:31
 1/7 anonim válasza:
Igen, de csak egyedül. :P
tegnap 15:37
 2/7 anonim válasza:
Egy értelmes nő egyedül is tud ilyeneket csinálni, nem kell hozzá egy idegen férfi
tegnap 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Ebben biztos voltam. :)

Nekem is mennek a programok egyedül. Csak most társaságra vàgyom és gondoltam megkérdezem, van-e valaki hasonló cipőben mint én.

Eredetileg emberek, társasági élet témában írtam ki a kérdést, mivel nem ismerkedni szeretnék, csak kötetlenül időt tölteni, közös program.

tegnap 16:03
 4/7 anonim válasza:

Akiben csak rosszindulat van, milért válaszol ilyen kérdésre?

A kérdező bedobta ezt a kérdést, hátha valaki...

Színházba menni nem lepukkant alakok szoktak. Gondolom a kérdező kicsit talán béna az ismerkedésben, de lehet alapból egy tök normális, értrelmes ember.

És akkor jönnek itt a beszólogatós nők...

tegnap 16:07
 5/7 anonim válasza:

4# Előbb írta, hogy nem ismerkedni szeretne, csak időt tölteni egy nővel.

Ami furcsa, mert a pasival is elmehetne moziba, színházba, bulizni vagy meginni egy italt.

De, lehet csak dugni szeretne

tegnap 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Semmi hátsó szándék.

Igen férfival is mehetnék, de nem férfival szeretnék.

Talán nem probléma remélem.

tegnap 16:22
 7/7 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod, én speciel színházra vevő lennék valamikor.
ma 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!