Van itt olyan nő, aki szívesen menne ma Budapesten valamerre valamit megnézni/csinálni, de nincs hozzá társasága?
Nekem sok minden eszembe jutott. Szívesen mennék moziba, színházba, bulizni, beülni egy italra. Egyszóval eltölteni ezt a szombatot valakivel. Nincs hideg sem, nem esik semmi, minden adott lenne hozzá.
Tudom ez így nagyon random, de nem látok benne semmi kivetnivalót miért ne lehetne.
32/F
Ebben biztos voltam. :)
Nekem is mennek a programok egyedül. Csak most társaságra vàgyom és gondoltam megkérdezem, van-e valaki hasonló cipőben mint én.
Eredetileg emberek, társasági élet témában írtam ki a kérdést, mivel nem ismerkedni szeretnék, csak kötetlenül időt tölteni, közös program.
Akiben csak rosszindulat van, milért válaszol ilyen kérdésre?
A kérdező bedobta ezt a kérdést, hátha valaki...
Színházba menni nem lepukkant alakok szoktak. Gondolom a kérdező kicsit talán béna az ismerkedésben, de lehet alapból egy tök normális, értrelmes ember.
És akkor jönnek itt a beszólogatós nők...
4# Előbb írta, hogy nem ismerkedni szeretne, csak időt tölteni egy nővel.
Ami furcsa, mert a pasival is elmehetne moziba, színházba, bulizni vagy meginni egy italt.
De, lehet csak dugni szeretne
Semmi hátsó szándék.
Igen férfival is mehetnék, de nem férfival szeretnék.
Talán nem probléma remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!