Lányok lenne kedve valakinek ismerkedni? 23/f
Figyelt kérdés
dec. 18. 19:05
1/11 anonim válasza:
Jajj barátom, szélesebb hálót szoktak kivetni. Így most azokat (többség) aki már nem lánynak érzi magát, azonnal ki is rekesztetted
(férfi válaszoló)
dec. 18. 19:53
2/11 anonim válasza:
Kuldj képet
dec. 19. 07:02
3/11 anonim válasza:
Nekem nem
dec. 19. 20:07
4/11 anonim válasza:
3-sötet buta luzer vagy 😂
dec. 22. 12:21
5/11 anonim válasza:
Írtam
dec. 22. 14:49
6/11 anonim válasza:
4# Ilyen amikor visszautasítják a "kedves" srácot:
"sötet buta luzer vagy 😂"
dec. 22. 16:50
7/11 anonim válasza:
7# Ha te jobban érzed magad a kötekedéstől, akkor hajrá 🤷🏻♀️
Csak azt nem tudom, hogy melyik értelmes nő akarna szóba állni veled
dec. 22. 23:59
8/11 anonim válasza:
9# Legalább ékezeteket használnál, ha már ennyire nagy a pofád
dec. 23. 14:25
9/11 anonim válasza:
1
ez vicc volt igaz? xd
a transzikat is bele kell venni? :D
dec. 25. 05:30
10/11 anonim válasza:
Istenem b.zdmeg, hogy az osszes ilyen netes oldal tele van ezekkel a "jajj de szuksegem van egy nore kulonben nem lesz teljes az eletem" ferfiakkal, alljatok mar a talpatokra azt f.ssatok le a noket, igy is jut mar 1 nore 100 ferfi, csodalkoztok hogy ilyen a mai vilag? Jobb hogyha e helyett sajat magaddal foglalkozol es nem keresel egy not sem. Ha meg majd beakad egy mert ugy hozza az elet akkor az egy plusz legyen az eletedbe, de semmikeppen sem elsodleges.
jan. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!