Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan negyvenes férfi,...

Van olyan negyvenes férfi, aki komoly kapcsolatot keres? Rólam: negyvenes évei elején járó budapesti nő vagyok. Olyan férfit keresek, akivel lehet beszélgetni, programokat csinálni. Hátha tartogat még boldogságot a "B" oldal :-)

Figyelt kérdés
dec. 16. 18:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
10. Beszélgetni lehet, de olvasni nem. 40-est keres.
dec. 17. 08:45
 12/19 anonim válasza:
A 40-es, budapesti férfi stimmel, de nem szeretnék összeköltözős komoly kapcsolatot. Gyermeket pedig főleg nem, szóval én sem vagyok számodra ideális. Programokra lennék csak nyitott.
dec. 17. 09:21
 13/19 mikeXxX válasza:
Ahogy a környezetemet nézem több pasi keres komolyat mint nő ahogy látom ma már fordult a trend. De bevallom számomra fontos a külső a vonzalom miatt és nem gondolnám hogy a mai képmutató világban egy negyvenes szép nőnek ilyen kérdést nem kéne feltennie. Ezért a válaszom az keresnék de legtöbb jól elvan a kis világában. 45f
dec. 19. 06:39
 14/19 anonim válasza:
Hát kedves utolsó, nem tudom neked hol van a környezeted, de ahol én élek, 39 éves, elvált, gyerekes nőként, akit vonzónak és szépnek mondanak, maximum szeretői viszonyra, laza kapcsolatra tartanak érdemesnek...
dec. 21. 23:29
 15/19 anonim válasza:
Pontosan, gyerekkel, a mai világban szinte lehetetlen komoly kapcsolatra találni valakit. Régen még jobbak voltak a társkeresők, jó pár embernek sikerült. De most? Katasztrófa!
dec. 22. 08:28
 16/19 anonim válasza:
Én társkeresőn írtam olyan csajnak, aki gyereke volt. Válaszra sem méltatott, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy az illető nem akar velem beszélni. Ha nem, hát nem, pedig valószínűleg nem tolonganak a férfiak az egyedülálló anyukáknál.
dec. 22. 18:13
 17/19 mikeXxX válasza:

14# kellemes ünnepeket!

Az én környezetem Magyar és ezenkívül sok országban nézve van mivel nagyon sok embert ismerek. Azt gondolom amit írsz annak több oka is lehet vagy rossz helyen ismerkedsz vagy rossz embereket látsz ideálisnak számodra szexre én is bármikor találnék férfiként nőt de ennél sokkal komolyabb valakit szeretnék a jobbomra.

dec. 24. 22:45
 18/19 anonim válasza:

14-es vagyok, kellemes ünnepeket!

Konkrétan nem ismerkedem sehol, de velem sokszor akarnak. Miután kiderül a családi helyzetem, azután vagy lelépés van, vagy az említett kapcsolati formákat szeretnék csak.

Én sem akarok ilyenekbe belemenni, csak komoly kapcsolatot szeretnék...

dec. 25. 01:13
 19/19 mikeXxX válasza:
18# Ahogy mondtam pont nálam is ez a probléma hogy szexre akar mindenki szinte de azt is hozzáteszem hogy nem ezt mondja és több gyerekes nő is ezt csinálja el van a kis családi világába és amikor apukával vannak a gyerekek akkor jó vagyok szórakozásra de amikor többet akarok akkor egyből egy követelőző szemétláda leszek érdekes módon tehát a másik oldal sem egyszerű.
dec. 25. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!