Melyik oldalt javasolnátok ahol nyitottak az idősebb nők fiatalabb pasi iránt is?
Figyelt kérdés
Amelyik oldalakat próbáltam eddig kb. csak olyanokat találok akinél kizárt hogy fiatalabb férfival kialakuljon bármi.
24 éves vagyok.
ma 11:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő nem szorul rá a társkeresőkre, élőben is simán talál magának valakit. Neten nagyrészt csak olyanok vannak, akik unatkoznak, egót növelnek, vagy akik maguk sem tudják, hogy mit akarnak.
ma 12:19
2/6 A kérdező kommentje:
Vannak azért sokan, csak a többségük nem éppen fiatalabbat keres. Legalábbis én nem találtam eddig olyan társat. :)
ma 12:32
3/6 anonim válasza:
Én itt is találtam 40+-os nőt és más oldalakon is összejött ismerkedés 30-40+-os nőkkel, pedig nem is célkorosztály.
Én régen beleestem abba a hibába, hogy itt javasolt oldalakra mentem és leszűkítettem a kört csak azokra. Viszont nekem ott nem volt sikerem, szóval inkább nézz szét a neten és ne csak az adott oldalakra próbálj leszűkítve ismerkedni, mert lehet neked is elmegy egy csomó időd feleslegesen. Én legalább 5-7 oldalról találtam már partnert, de egyik sem az volt amit az általam feltett kérdésben tanácsként kaptam.
ma 13:10
4/6 anonim válasza:
Járj nyitott szemmel, menj emberek köze, annál jobb társkereső nem kell
ma 14:46
5/6 A kérdező kommentje:
Igen értem, csak élőben nem vagyok bátor ebben, pl munkahelyen volt már sokszor, hogy idősebb nő bókolt meg sokszor keresik a társaságomat, hozzám érnek stb, de az más, és nem hiszem hogy mernék lépni így, mert ha félre értem akkor tök gáz lenne.
ma 14:52
6/6 anonim válasza:
Meg az ilyen felreertesekbol is jó dolgok sülhetnek ki :D
ma 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!