Sziasztok. Itt is megpróbálom. Kíváncsi vagyok valaha kapok e bármilyen nemű üzenetet. Szóval amiket fontos rólam tudnod mielőtt írnál. Vas megyei vagyok, elvált 2 gyermekes anyuka, jelenleg 3 műszakban dolgozom. Barna hajam és szemem van, szemüveges vagyok és ducibb,husibb alkat. Kíváncsi lennék, így van e olyan pasi a világon aki a fentiek alapján egy KOMOLY ismerkedést és kapcsolatot keres? Akinek megfelelnek a fentiek és szerethetném és viszont szeretne 🥺 Eddig sajnos több különböző helyen voltam, de csak a bántást kaptam vagy jobb esetben max azt mondták szexre jó lehetek de többre nem.
Amennyiben te is belém rúgnál, nem ismerkednél komolyan stb kérlek ne írj!!!
Szerintem elég sokaknál red flag, ha van gyerek, az alkat pedig ízlés kérdése, de valószínű az is többeknél nem, mint igen, így extra hátrányból indulsz. De majd neked is eljön az, akinek mindenben megfelelsz, de addig foglalkozz inkább a gyerekekkel minél többet, és neveld jól őket!
dec. 9. 00:00
2/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?
dec. 9. 05:39
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es. Jól nevelem a gyerekeimet. Tudom extra extra hátrányból indulok nyilván ezen változtatok diétázok stb. A gyerekeimnek pedig nem pótapát keresek hanem szimplán egy társat magam mellé aki a maga módján szeretni tudná őket és a gyerekek a barátjuk lehetne. Itt a lényeg az elfogadás és a szeretet. Semmi több. :) Foglalkozom a gyerekeimmel de szükségem van emelett egy társra is :) köszi
dec. 9. 07:10
4/11 A kérdező kommentje:
2es 29 :)
dec. 9. 07:10
5/11 anonim válasza:
Gyerekeid hány évesek? Gondolom még kicsik, ha 29 éves vagy. Hogy oldod meg mellettük a szabadidőt?
dec. 9. 21:03
6/11 anonim válasza:
Gondolom a ducó vagy akkor biztos jól tudsz főzni. Ez szerintem + pont minden férfinál.
dec. 9. 22:16
7/11 A kérdező kommentje:
5 Kicsik igen. Szüleim segítenek és apjuk van 🫣 aki nyilván láthatásra elviszi őket
6 Nem panaszkodott eddig senki 😊
dec. 10. 00:48
8/11 anonim válasza:
Szia engem nem zavar ha duci vagy husisabb vagy. Szívesen megismernélek
dec. 10. 16:02
9/11 A kérdező kommentje:
8 írok privát:)
dec. 10. 17:00
10/11 anonim válasza:
Nekem is irhatsz. 35 éves vagyok. De sajnos meg fogom kérdezni, hogy miért lett vége az előző kapcsolatoknak, és hogy jelenleg milyen a helyzet az apukával. Mert ez komoly hatással lehet az ismerkedesre. Egyébként sajnos konkrétan magadról keveset írtál, mit szeretsz csinálni, vagy miről beszélgetni szívesen, milyen céljaid vannak, pedig lehet ezek fontosabbak a hajad meg a szemed szinenel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!