Vannak itt femboyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok én nekem bejönnek a femboyok és szeretnék megismerkedni egyel. Ha ismertek vagy te is az vagy akkor nyugodtan írj. Én 195cm magas,21 éves, sportos testalkat,szeretek olvasni,filmeket nézni,sétálni,néha túrázni is.(A 20 és 30 közötti korosztályban keresek.)
Arra kérnék mindenkit hogy ha nem egyezik a nézetünk, akkor inkább menj tovább minthogy sértő választ írj.
#Srácokat
dec. 3. 18:51
1/2 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy te fiú vagy lány vagy, pedig, ha ismerkedni akarsz, akkor ez fontos lenne, hisz' egy femboy nem feltétlen meleg. Lehet csak stílusában femboy.
dec. 3. 19:16
2/2 anonim válasza:
valszeg fiú a kérdező, már csak azért is mert nem nagyon létezik 2 méteres nő illetve egy normális hetero fiú nem öltözik nőnek, max ha ilyen fétise van de azt is csak általában a 4 fal között csinálja
dec. 4. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!