Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik el szó nélkül az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el szó nélkül az ÖSSZES nő, kivétel nélkül az összes? Nehéz annyit írni, hogy Nem. Vagy nem érdekelsz?

Figyelt kérdés
Ez a magatartás kitűnően jellemez tieteket.
ma 10:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Elfáradtam ebbe 😣
ma 10:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem tűnik el az összes! Attól is függ milyen témáid vannak és milyen kérdéseid. Persze van olyan akinek nem vagy szimpi és minden magyarázat nélkül lelép...de nem lehet általánosítani.
ma 10:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg ez jellemző, és már régóta ezt tapasztalom én is. Mindenkinek csak a szája nagy, hogy ő nem olyan, mint más, közben pedig mindegyik egyformán viselkedik. Ha lassabban akarsz haladni, az a baj, ha gyorsabban, az a baj. Ha csak haverkodsz, az a baj, ha próbálod másfelé terelni a beszélgetést, az a baj. Ha nem mutatod ki az érzéseidet, az a baj, ha kimutatod, az a baj. Minden apróságba belekötnek, soha senkinek nem lehet a kedvére tenni, miközben újra és újra megpróbálsz alkalmazkodni mindenkinek a marhaságaihoz, és ez lélekromboló.
ma 10:13
 4/17 anonim válasza:
Azért tűnnek el, mert mindig jön valaki, aki jobb nálad. Ez van, fogadd el, hogy az evolúció törvényének értelmében csak a legjobbaknak jár a párosodás.
ma 10:19
 5/17 anonim válasza:
Az a vicc az egészben, hogy mikor régebben itt nem lehetet legálisan beszélgetni/ismerkedni sokkal jobban lehetet nőkkel levelezni. Akkor hónapokig és hosszabban tudtam itt beszélgetni...
ma 10:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem érdekelsz.

Szívesen 😁

ma 10:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Ja csak eleinte én vagyok a jobb aki kiüti a többit, aztán engem is lecserél, majd a következőt, majd az utánit. Tényleg sok értelme van! Ezek beteg agyú, idióta nők akikről ti most beszéltek, és egyre többen lesznek. Ez az oldal meg főleg tele van velük, a névtelenségnek is hála. Senkit és semmit nem szeretnek vagy tisztelnek, csak és kizárólag saját magukat. De azt nagyon nagyon. A kedvencem amikor még a jellemtelenségüket is megcsillantják, jönnek erőszakosan megmagyarázni agresszív stílusban hogy de bizony ez a férfiak hibája mind! Holott ha megnéznénk 1-1 ilyen beszélgetést főleg a végefele, bőven látszódna hogy a nő az idióta, aztán még neki áll feljebb, meg tűnik el szó nélkül, veri át a másik felet, viselkedik vele egyre gázabb módon hogy vegye a lapot és lekopjon, és társai. Össze vissza gerinctelen hazudozás és gyávaság, ez lett az alap a legtöbb mai nőnél. Mert a férfiak agresszívak és egyenesen meggyilkolnak ha nekik egyszer is az őszinte igazat mondod, azért kell hazudozni, manipulálni, átverni lehúzni mindenkit nőként. Üdv a mai világban!
ma 10:54
 8/17 anonim ***** válasza:
#7: Szerintem az ilyenek még saját magukat sem szeretik, és ezt az öngyűlöletet vetítik ki másokra is. Vagy szimplán beszariak, akik rettegnek attól, hogy ki kellene mozdulniuk a komfortzónájukból. Vagy agyhalottak, akiknek nincsenek önálló gondolataik, nem érdekli őket senki és semmi, csak nyomogatják a telefonjukat, és hébe-hóba nagy kegyesen odalöknek egy mondatot válaszképpen.
ma 11:15
 9/17 A kérdező kommentje:

A szimpátiáig sokszor el se jutni, ha már a legapróbb részlet nem olyan benned, mint amit őnagysagá elképzel, már redflag vagy.

ma 11:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Olyan is van, azt könnyű előre felismerni. Meg olyan is, akinek 1 hétig te vagy a mindene, aztán ovis pszichopata kislányként dobálja el az embereket szó nélkül, mint a megunt játékokat. Vagy próbálja összetörni őket, puszta szórakozásból. Na ilyen debilekkel is tele van ez a hely. Meg olyanokkal is, akikről te írsz.
ma 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!