Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk lányok, ki hol ismerkedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, ki hol ismerkedik?

Figyelt kérdés

ma 20:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
0%
Csak itt.
ma 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Utca
ma 20:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Alig 3 hete vagyok fent netes társkeresőn, volt randim 3 nővel, de inkább törlöm is magam onnan. Nagyon kiábrándító az egész. 40 felett már úgy sem fogunk olyasvalakit találni akivel illenénk egymáshoz és valami kémia is van...
ma 20:56
 4/16 anonim válasza:
71%
3: jó megfigyelés
ma 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Mindenhol :) nyitott szem, megfelelő kommunikáció. Ismerkedni bárhol lehet ha tudsz kommunikálni.
ma 21:05
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Leginkább sehol. Neten én nem tudok és nem is szeretek, élőben pedig már nem lehet, mindenki csak a "saját köreivel", meglévő ismerőseivel foglalkozik, na meg főleg a telefonjával...
ma 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Társkereső. De én csak szex partnert szoktam keresni. N
ma 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy még eddig sosem volt párkapcsolatom,hogy na most ebből az lesz, csak valahogy alakult. Sok beszélgetés, ismerkedés és kialakult. F
ma 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Imádom amikor azt mondják néhányan, hogy az "életben" ja persze.

mindjárt 40 vagyok...

Régebben esélyes volt neten kívül is. Ma azt látom mintha bújócskáznának az emberek :) Na vajon megtalál valaki?

Most már nem utazgatnék 30 km-el messzebb. És összeköltözést sem erőltetem. Időnként próbálkozom neten de kb. esélytelen, és jobban kellene kinéznem ahhoz, hogy több mint 1 pillanatra megálljanak és megnézzenek jobban.

Sokszor azaz érdekes, hogy beszélgetek korombeliekkel akik szintén egyedülállóak, de fel sem merül, hogy mi lenne ha mi próbálnánk meg :)

ma 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább beszélgetésig eljutsz korodbeli egyedülállókkal, 9-es. Én csak foglaltakkal, de többnyire azokkal sem. Tényleg mintha bújócskáznának. Vagy inkább elzárkóznak, közönyösek, tojnak a témára, ott a munka meg a minden...
ma 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!