Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Mit kéne máshogy csinálnom?
Mielőtt kiírom a kérdést, szeretnék pár dolgot tisztázni
-ez nem egy társkereső kérdés
-30-as éveinek elején járó férfi vagyok
-kortól és nemtől függetlenül bárkitől elfogadok tanácsot
-a nőknek csak a fullos pasik kellenek, a párkapcsolat nem boldogít és az ehhez hasonló incel dumákat hanyagoljuk.
A problémám az, hogy sose voltam sikeres párkapcsolat kialakításában, kapcsolatom se volt, szégyen vagy nem szégyen, szűz vagyok. Nem tartom magam csúnyának, elhízott se vagyok, viszont ha valaki azt mondja, hogy férfi, akkor nem én jutok eszébe, mivel kinézetre elég fiatalos vagyok, de nem hinném hogy ez hátrány. Barátaim csak interneten vannak, szóval mem csak a társkereséssel vannak problémáim. Így nem igazán tudok társasággal elmenni sehova. Vannak nők is akiknek bejövök, de valahogy mindig az ország másik végén laknak, távkapcsolatot meg nem akarok. Sokat beszélgettem ismerősökkel és idegenekkel is, szerintük semmi baj sincs a külsőmmel és a személyiségem is érdekes, intelligens vagyok és cannak álmaim és terveim a jövőre nézve. A gond igazából azzal vam, hogy sokszor esélyt se kapok arra, hogy megismerjenek. Introvertált személyiség vagyok, ezért főleg neten ismerkedek. Animés és gamer közegbe mozgok, aki szerint ez red flag, sokan élnek boldog kapcsolatban akik ilyen körökben vannak benne. Próbálok ilyen körökben ismerkedni. Próbáltam rengeteg csoportot, társkereső appot, de sikertelenül, sok emberre írtam már ismerkedés céljából, de sose kapok választ. Ha mégis kapok, és elkezdünk beszélgetni, hamar ghostolnak. Normális bemutatkozást írtam és nem szia, mizuval kezdtem a bemutatkozásaimat. Jó lenne megismerni valakit akivel értékeljük egymást, megoszthatjuk egymással minden örömünket és bánatunkat, rendeznénk közös programokat, segítenénk egymást, és mindent meg tudnánk adni a másiknak. Sajnos a sok évnyi sikertelen próbálkozás után teljesen tanácstalan vagyok. Mivel esélyt se kapok, így visszajelzés sincs arról, hogy mit rontok el. Szívesen fogadok el tanácsot bárkitől.
Az a baj, hogy csak online ismerkedsz és mivel nem vagy nagyon jóképű, vagy eléggé érdekes a nők számára első pillantásra adatlap szerint, esetleg nagyban más férfiakkal írkálnak így nagyon nagy hátrányban vagy. Ki kéne mozdulni emberekkel vegyesen akik legalább ismerős szintjén vannak veled és akár általuk nőket megismerni. Vagy olyan helyekre kéne járni ahol könnyebb lenne ismerkedni. Szerintem az is probléma, hogy a gamelésre, animera szűkítetted a lehetőségeid.
Attól, hogy egy nő nem gamel, nem anime-zik attól még akceptálhatja, hogy te de, nem tuti, hogy redflagként tekint rá.
Nyilván ha te napról napra csinálod órákon keresztül és az ismerkedés/kapcsolat rovására menne az megintcsak gond.
Valamint hiába ugyanúgy rajongó mint te ha minőségi időt nem töltöttök el.
Nem azt mondom ezzel, hogy drága éttermekbe kell járni, meg hegyet mászni mert az csúcs, de kimozdulni ki kell.
Sajnos az is benne van a pakliban hogyha végre akadna nő akkor megfojtanád azzal, hogy mindig rajta akarsz lógni, vagy azzal, hogy szerinted nem szentelne neked annyi figyelmet mert pl. neki vannak offline barátai akikkel találkozik.
Akár nem tudnál a barátaival kialakítani elfogadható viszonyt úgyhogy mindenképp jót tenne neked ha nemcsak párt keresnél hanem legalább jó ismerősöket is.
6!
"vagy olyan valakivel aki képtelen emberi kapcsolatokat kiépíteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!