Srácoknak mi jár a fejükben ha meglát egy ducibb Nőt?
Mi az hogy "duci"?
Mert van aki mondjuk egy bmi 25-ös nőre gondol vagy max pár kg-al túlsúlyosra, igen ez sok férfinak bejöhet.
De interneten a duci sokszor azt jelenti hogy súlyosan elhízott nő, nos ez keveseknek jön be max akinek zsír fétise van. De fordítva is, elhízott férfiak sem kaposak
Nekem bejönnek a ducibb nők, volt már ilyen barátnőm, nem volt vele semmi baj. De mint ahogy a #1 is írja, mi számít ducinak??
Ha van rajta pár kiló felesleg, az éppen nem zavaró, sőt szexi is lehet.
De ami már szét van folyva és semmi tartás nincs rajta, az inkább gusztustalan. Van akinek persze az is bejön, de az inkább vagy fétis, vagy beletörődés.
Láttam én is már olyan lányt, hogy akkora combja volt, mint nekem derekam, pedig én se egy egyszál bél gyerek vagyok. De az is talált magának valakit.
Utolsó az a baj hogy kis feleslegre nem a ducit használják az internetes fogalmak a következők:
Duci= BMI 35-40+ (kóros elhízás)
Kis túlsúly= BMI 30-34 (elhízott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!