20.
Na álljunk meg egy szóra.
Azt nem hangsulyoztuk ki, hogy a diploma csak a női igények részéről fontos.
A nők 90%- nak fontos, hogy legyen diplomája a férfinek.
Fordítva abszolút nem.
A férfiaknak nem a diploma a fontos egy nőben.
Egy nő csinos legyen, kedves, aranyos, talpra esett.
Ha ez megvan, akkor egy nőnek már tuti biztos a siker.
Egy férfi viszont nézhet ki akármilyen jól, lehet nagyon sármos, ha nincs diplomája akkor kuka.
Pl ez az egyik pozitívum a kb 100 közül, amiért sokkal jobb nőnek lenni.
Ha nagyon jó nő vagy, akkor lessz párod akkor is, ha Wc-t takarítol a Keletibe.
Férfiként akár milliárdos is lehetsz, ha nincs diplomád, szóba se állnak veled.
Nekem nincs diplomám, de mindig megtaláljuk egymással a hangot a diplomásokkal, sőt sokszor azt is feltételezik, hogy nekem is van.
N.
22.
Ebben neked teljesen igazad van, csak szerintem eltelt egy pár év, más lett a felfogás.
Én most 50 plusszosan keresek társat. Sajnos nagyon sok eset volt, ahol a diploma hiánya miatt kaptam utilaput.
Ez év Januárjában bejelentkeztem egy társkereső irodába.
Amikor megnéztem a listában szereplő hölgyek adatait, egyből tudtam, sejtettem, hogy itt nagy baj lessz.
A sejtésem sajnos beigazolódott. Eltelt 10 hónap,tehát majdnem 1 év, és egyetlen egy levelet sem kaptam.
És ez tuti, mert ezt nem mesélték, nem mástól hallottam, hanem velem történik, a mai napig is.
Ez egyébként sokkol engem, hogy közel 1 év alatt egyetlen levélke sem.
Ja. És nagyon jó karban vagyok. Nem iszok, nem dohányzok, sportolok.
Nem kondi terembe, mint valami kigyúrt ficsúr. Nem. Most télen is a szabadban futok. A hideg az egészséges -3 fokig.
Ennek ellenére, nem hogy szép nőtől, csinos nőtől, de még TOP 10- esnek nem számító túlsúlyos, idősebb, picit csúnyább nőtől sem jött levélke.
Bocsánat, senkit sem szeretnék megsérteni.
De sajnos ez az igazság.
Egyetlen árva levélke sem. És nem falun élek, hanem Bp-en, és még csak nemis rossznak mondott rizikós környéken.
Na erre mit mondassz 22- eske.
21#
Nem az számít hogy kinek van diplomája, hanem az hogy ki az aki valóban intelligens. De mint tudjuk a diplomával együtt nem osztogatnak intelligenciát is (tisztelet a kivételnek). És ez igaz nőkre és férfiakra is.
Aki egyszer már megszívta egy diplomással, az ha tanult az esetből, később már nem ez lesz a legfontosabb (vagy egyetlen) elvárása, mert maga is rájöhetett arra hogy a diploma önmagában mit sem ér (nem lenézve ezzel a diplomásokat!).
Az adott illető személyisége fontosabb, és az hogy két ember személyisége mennyire kompatibilis egymással. Ezt nem egy papír megléte vagy hiánya fogja eldönteni.
24-es válaszoló levelezhetünk akár! :)
Szimpatikusan fejtetted ki a gondolatmenetedet, ezért érdekelne privátban a bemutatkozásod.
középkorú
nő
Ez kb. olyan kérdés, mint pl. az, hogy: "Ki milyen autót venne?" Erre a kérdésre is és a kérdező által feltett kérdésre is a válasz elég összetett.
Először is mit nézünk? Csak az életkort? Külsőt? Iskolai végzettséget? Anyagi helyzetet? Pozitív/negatív tulajdonságokat? Mit várunk a kapcsolattól (alkalmi/rövid vagy hosszú táv)??? Előszöris ezeket kellene tisztázni!
A konkrét kérdés csak az életkorról szólt. De ne csak azt nézzük!
Nézzünk egy példát:
Egy 25-35 körüli nő vagy férfi (ha egészséges és hosszútávú kapcsolatot szeretne) 20-40 körüli partnert keres magának, rendszerint abból a társadalmi rétegből, amiből ő származik. Elsőként úgyis a külső lesz a fontos, aztán a személyiség "varázsa", aztán jöhet az anyagi biztonság és iskolai végzettség.
De mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye. Előfordulhat, hogy egy 60-as férfi egy 30-as nőt vesz el (hiába lehetne akár a lánya is)... Így (is) működik ma a világ. De ne feledjük! Nem csak megtalálni/megszerezni nehéz a párunk, hanem megtartani is hosszú évekig, évtizedekig.
(De ha csak alkalmi, rövid távú kapcsolat kell, akkor összejöhet a 60-as a 20-assal is. De ez egy másik "műfaj")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!