Hasonló helyzetben lévők lenne kedve beszélni valakinek?
Egy ideig elvoltam,covidban sajnos elveszítettem szeretett közeli hozzátartozómat,nehéz időszak volt. Immár 4. éve utánna amire azt tudom mondani hogy a fájdalom enyhült,de még mindig rossz néha.
Sajnos nem rég édesanyumnál daganatot diagnosztizáltak,azóta nem igazán érzem jól magam,aggódom miatta,és kicsit magam miatt is hogy mi vár rám a jövőben,a magánytól nem félek hiszen eddig is nagyon sokat voltam egyedül,inkább a negatív érzések,hiányzik egy társ aki mellettem lenne és támogatna főleg ebben a helyzetben,nem tudom mi vár rám,bízok a legjobbakban,az esetek többsége gyógyult ki a daganatból de semmit nem lehet tudni előre. Én nagyon szeretném hogy felépüljön és minden rendben legyen,de ez a sors döntése. Kérdésem az lenne,aki hasonlóan van lenne kedve beszélgetni? Jó lenne ha valaki mellettem lenne és támogatna mostmár mindig. Egy komoly társat szeretnék,nem sok reményt fűzök az oldalhoz egy esélyt adok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!