Lányok Nógrád megyéből ismerkedni van kedvetek?F vagyok
Figyelt kérdés
tegnap 14:43
1/1 anonim válasza:
Hát erre én is vevő lennék, de én még fizetnék is a szexért ....
Ki kell ábrándítsalak egyikünk sem fog szerencsével járni. Én azért, mert a környéken az erkölcsök még mindíg olyan merevek, hogy senki nem akar puncival pénzt keresni (még a rosszlányokon is csak 1 csaj van fent nagy ritkán, de az is olyan, hogy .....), Te meg azért, mert a Nógrád megyeiek intellektuális képessége a béka feneke alatt van. Itt nemhogy a netes ismerkedés nem divat, konkrétan az emberek (és főleg a lányok) nagy része internet tekintetében igencsak alulművelt. Fogalmuk nincs mire jó, mire lehet használni és mit hol kell keresni. Max a TikTok, az Isnta .... ritkán a Facebook (de az már nem divat), de semmi egyéb. Rossz helyen keresgélsz.
tegnap 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!