Mi az oka hogy egyre nehezebb párt találni komoly kapcsolatot kialakítani fenntartani?
mert minek ez a kerdes masok fejeben. gyereket a nok nem akarnak mar ugye - noi emancipacio rendben de atalakult feminizmussa, egy resze meg beepult a "normalis" nok fejebe, fuggetlenseg, ferfiak lekezelese, a ferfi tegyen mindent, a noert harcolni kell meg ilyenek, szerintuk ez a normalis es ez a gond.
Ferfiak meg ezt feladjak mert mar eleguk van (nagy resze adja fel) az allando visszautasitasbol, felfogasbol, ezert vagy ritkabban csinaljak az udvarlast, vagy nagyon kielezett szituacioban lepnek fel de meg akkor is csattan a pofon neha neha, de osszejon valamit azert parszor, vagy utolso opcio -> csak nezni tudnak es hiaba probalkoznak, lepattintas sorrol sorra.
Most lehet kegyetlen voltam a nokkel es incelnek hangzottam, nem hinnem magamat annak, csak targyszeruen irtam le amit en latok masokon. Nekem... ugymondjam harmadik fel szeru nezetem van errol a dologrol, nekem nem lehet egyik sem (gyerek se), csak ezt vettem eszre.
Szerintem az igények nem reálisak. Úgy tűnik a legtöbben szinte hibátlan jó külsejű párt akar, holott ő maga sem hibátlan és jó külsejű.
De biztos van más magyarázat is. Sok összetevős jelenség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!