Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Badoora mi értelme naponta...

Badoora mi értelme naponta többször újraregisztrálni?

Figyelt kérdés
nov. 1. 18:07
 1/7 anonim válasza:
Nemtudom, miért merült fel a kérdés?
nov. 1. 18:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak feltűnt, hogy egyes tagokat naponta többször kell balra húznom, mert folyton új profiljuk van.

A 3 napot még értettem - bár oltári suttyóság -, ugye addig tart az ingyen prémium.

nov. 1. 18:20
 3/7 anonim válasza:
Nem tudom, én is láttam már olyanokat, akiknél kiírja a Badoo, hogy "most csatlakozott", pedig már többször is láttam őket, de ha pl. a közelben menüt használtam, ott is láttam, hogy ugyanazt a csajt több profillal hozta fel a rendszer.
nov. 1. 18:32
 4/7 Kedves Vezető válasza:

Mert amikor regisztrálsz, akkor megjelensz a keresőben vagy 4 embernek aki like ol, értelemszerűen annak is aki nem.

Aztán belassul, fizetős lesz.

Spórolás, ennyi .

nov. 1. 22:45
 5/7 anonim válasza:
Oda egyszer sincs értelme regisztrálni. 35-40 éves lepukkant, kihasznált, munkanélküli több gyerekes szemölcsös nők adják ki magukat 25 éves, 170cm/65kg csajnak.
nov. 2. 10:48
 6/7 anonim válasza:
5.: "170cm/65kg" az nem egy gazella... (Humor :) )
nov. 5. 22:12
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem újra regisztrálnak hanem a badoo ennyire fos nagyjából,én is letiltogattam egy ideig azokat akikkel végül felesleges volt matchelnem vagy bármi miatt úgy döntöttem és szintén feldobálja mai napig őket hiába tiltottam le bármelyiket.Szóval szerintem szimplán az app ennyire fos hogy hiába utasítasz,tiltasz le valakit újra feldobja.
nov. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!