Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy 30 feletti férfi eláshatja...

Egy 30 feletti férfi eláshatja magát az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Vagy ez butaság?

#ismerkedés #férfi 30 felett
okt. 27. 11:18
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Viszont a fiatalabb lányoknak akik előtt még ott az élet, nem kell harmincas pasi.
okt. 27. 13:21
 12/28 anonim válasza:

Amúgy eléggé furcsa világot élünk, mert valamiért az idősebbek fiatalt keresnek sok esetben maguk mellé (most mindegy hogy nő vagy férfi)

De tényleg sok esetben van még idős nő mellett is fiatalabb pasi és ezek a fiatalabb partnerek a helyzetek többségében eltemetik maguk mellől az idősebb párjukat

okt. 27. 13:24
 13/28 anonim válasza:
Elozo, nagyon jol meg lett fogalmazva de amugy tenyleg így szokott lenni…😂
okt. 27. 13:28
 14/28 anonim válasza:
Szerintem ígyis úgyis elàshatja magàt az ember. Nekem 30 alatt sem ment az ismerkedés igazàn. Sosem talàltam a közös hangot a nőkkel 😃 (Szűz már mondjuk nem vagyok)
okt. 27. 13:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Igen, más gyerekét én se szeretném felnevelni. Nincs bajom a gyerekekkel, viszont gyerekes kapcsolatba csöppenni olyan, mintha átugrottátok volna az első három évet.

És én is azt tapasztalom, hogy már egy 25 éves nőnek se kell egy 30 éves férfi. A velem korúak viszont vagy házasok, vagy gyerekesek. Szóval elég nagy szívás...

okt. 27. 13:45
 16/28 anonim válasza:

Öh hát nézd kérdező, jogos teljes mértékben, amit írsz

Azt mondják, hogy az ismerkedést nagyon fiatalon kell elkezdeni mert ha nem teszed kb nem is találsz

És nehogy azt hidd mellesleg, hogy csak a férfiaknak ennyire nehéz párkapcsolatot találni, mert még a nők is szenvednek ezzel a problémával

Szexet bármikor de kapcsolatot nem igazán már a mai világban sajnos itt tartunk

okt. 27. 13:47
 17/28 anonim válasza:
de nem a korod miatt nem jöttek össze veled
okt. 27. 13:47
 18/28 anonim válasza:

Nőkkel pedig azért nehéz amugy összeismerkedni, mert még saját magukban sem tudnak sokan közülük rendet rakni, nem igazán tudják, mit szeretnének

A férfiakról pedig általában sok nő sejti illetve tudják is már elsőre hogy kb mit akar csak tőlük

És ez ám nagyon rosszul is esik minden nőnek mert másra nem is kellenek ők így gondolják

Tudod van az a mondás, hogy a férfinak szex kell a nőnek pedig szerelem

És igazából nagyon nehéz találni szerelmet a nőnek mert a férfiak nagy része nem is akar elköteleződni, illetve a nők egy része már úgy van vele hogy inkább meg sem próbál már ismerkedni senkivel sem mert hát na amit megírtam….

Sajnos ez van

okt. 27. 13:55
 19/28 anonim válasza:
ha valaki leír egy próblémát, kényszert érzek hogy megoldjam. különben elkezdek vakarózni.. meg amúgyis embertársi kötelességem segíteni.. szóval mi a helyzet?
okt. 27. 13:58
 20/28 anonim válasza:

#20: ezt most melyik válaszolóra értetted?

Vagy ez inkább a kérdezőre vonatkozna?

okt. 27. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!