Szerintetek hogyan tudnék nálam idősebb nővel ismerkedni?
Figyelt kérdés
18/f Budapestokt. 25. 17:07
21/25 anonim válasza:
19
Igen ez így igaz. Van olyan ffi ismerősöm aki meg is mondta nyíltan, hogy azért keres fiatal lányokat, mert őket tudja ugráltatni, befolyásolni. 30 fölöttiekkel már nem nagyon boldogul, azok átlátnak rajta.
okt. 26. 22:17
22/25 anonim válasza:
21: De azért azt is írjuk alá, hogy a nők is megbolondulnak egy bizonyos kor körül. Legyen az akár a gyerekvállalásért, vagy család alapítás, esküvőt szeretne stb… Még az is előfordul hogy a cél szentesíti az eszközt, és a női mivoltából is kifordul, és nem lehet ráismerni. Én pl a nagyon fiatalokat részesítem előnyben. Bár nem vagyok ötven éves. Szerintem ők még szerethetőbbek, formálhatók, taníthatóak. Tisztelet az elenyésző kivételnek. És persze a fiatalok közt is vannak “rosszak”.
okt. 26. 22:23
23/25 anonim válasza:
22
Formálható, tanítható? Jó ég. Akkor te nem kapcsolatot akarsz, hanem gyereket nevelni. Szerintem ez beteges. Azt értem, h egy 18 éves fiú meg akar rakni egy idősebb nőt, azt is értem, hogy egy idősebb faszi egy 19 éves lány alatt akar pihengetni, de aki ennél többet akar ilyen korkülönbség mellett, az nem egészséges.
okt. 26. 22:30
24/25 anonim válasza:
23: Lehet idézőjelbe kellett volna tenni. De azt értem ezalatt, hogy még könnyen formálható. “A saját képemre”. A saját igényeim szerint. Mentes a rossz beidegződésektől, a korábbi esetleg rossz kapcsolatoktól stb… Egy szűz lap. Volt már rá példa, hogy elsőként velem fedezhette fel önmagát. Nekem is szimpatikus és izgalmas volt. Neki is, meg talán könnyebb, egyszerűbb, “hatékonyabb” stb… Talán éveket is spótoltam neki, míg támaszt nyújtva haladhatott az útján. Persze a botorkálásnak is megvannak a maga jótékony hatásai szóval nem “elzárásra” gondolok… Értsd jól.
okt. 26. 22:35
25/25 anonim válasza:
Kedves #18! 50-es férfi vagyok, és nem állok szóba kislányokkal. A 40+ nők vonzanak.
Szép napot mindenkinek!
okt. 27. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!