Régen hogyan ismerkedtetek?
Volt baráti társaság akikkel el jártunk szórakozni, discoba, moziba.
Amikor már Pestre jártam suliba, akkor a vonaton ismerkedtem, ismerkedtünk.
1992 munkahely.
Most hol lehet??? Inkább hagyjuk...😕
Sajnálom a fiatalokat! /is/
Én már akkor sem tudtam.
Szerintem nem kor kérdés, aki tud az tud, aki nem az nem, mint ahogy én.
Baráti kör, egymás bemutatása.
Mindig alakult valahogy. Volt hogy egy harmadik személy hívta fel a figyelmem, hogy szeretne járni velem az a fiú. Kerestük az alkalmat a beszélgetésre. Aztán ha úgy alakult többször találkoztunk.
Vagy ha valaki tetszett kérdezösködtem felőle.
Nyilván úgy, hogy ez a fülébe is jusson. Ha kölcsönös volt a szimpátia, lépett. Ha nem, az se volt baj, hiszen csak kiváncsiskodtam.🤭😉
Sokan félnek a kérdésre kapott választól, mert már előre eldöntik, hogy el lesznek utasítva.
Ami elő is fordulhat, de ha nincs kérdés nincs válasz se, ami akár igen is lehet.
Tömegközlekedés, vonat. Ott is lehetett ismerkedni. Mellé ültem, elővettem a sulis könyvem, lecke írás, puffogás, segítség kérés, aztán beszélgetés.
Valahogy így.
Most mindenkinek be van dugva a füle, vagy a telojával van elfoglalva. Utazik 1 órát és azt se tudja ki ült mellette,vagy ült e valaki mellette.
1990-es években kezdtem kezdő huszonévesen de csak szenvedés volt inkább. 2003.-ban fejeztem be az "erőltetett" ismerkedést és jobb lett az életem valamivel.
Ahogy elkezdtem a saját életcéljaimat követni, valahogy maguktól jöttek sikerek. 2016.-2017. első vőlegényjelölt.
2022. második vőlegényjelölt. (De valahogy kifogom azokat a pasikat, akik rettegnek a házasságtól és inkább hagynák az egészet...)
Bár tegnap este babonából hoztam valahonnan egy esküvői női kalapot. A jelenlegi barátom már próbababával viccelődött, amit pozitív jelnek tekintettem. Ma vajon mit fog mondani...?!
Nekem azert van bedugva a fulem mert nem szeretnek semmilyen random idegennel beszelgetni
Foleg olyanokkal akik azt hiszik magukrol hogy viccesek pedig nem azok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!