Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Régen hogyan ismerkedtetek?

Régen hogyan ismerkedtetek?

Figyelt kérdés
Könyvet szeretnék majd írni és történeteket szeretnék olvasni hogy a 80-as 90-és években mikor meg nem volt internet hogyan ismerkedtetek, férfiak és nők válaszát várom részletesen ha lehet. Pl. Azt is hogy féltetek e közben, mennyire volt vissza utasítás és ha igen hogyan viseltétek stb.

okt. 25. 16:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
1986. Munkahelyen. Nagyjából úgy ahogy most is szoktak, de nem írogás helyett személyesen ment minden, amit manapság félnek elmondani, megkérdezni. Most is ezt kéne, tele van a net, hogy hogyan írjon rá... Hát sehogy! Menjen oda és beszéljenek! Ha úgy nem megy, az írás is csak ideig-óráig fog.
okt. 25. 17:33
 2/11 anonim válasza:
Akkor méginkább nem lenne bátorságom nőkkel beszélni. (Így sem vagyok sikeres)
okt. 25. 17:36
 3/11 anonim válasza:

Volt baráti társaság akikkel el jártunk szórakozni, discoba, moziba.

Amikor már Pestre jártam suliba, akkor a vonaton ismerkedtem, ismerkedtünk.

1992 munkahely.

Most hol lehet??? Inkább hagyjuk...😕

Sajnálom a fiatalokat! /is/

okt. 25. 18:16
 4/11 anonim válasza:

Én már akkor sem tudtam.

Szerintem nem kor kérdés, aki tud az tud, aki nem az nem, mint ahogy én.

okt. 25. 18:38
 5/11 anonim válasza:

Baráti kör, egymás bemutatása.

Mindig alakult valahogy. Volt hogy egy harmadik személy hívta fel a figyelmem, hogy szeretne járni velem az a fiú. Kerestük az alkalmat a beszélgetésre. Aztán ha úgy alakult többször találkoztunk.

Vagy ha valaki tetszett kérdezösködtem felőle.

Nyilván úgy, hogy ez a fülébe is jusson. Ha kölcsönös volt a szimpátia, lépett. Ha nem, az se volt baj, hiszen csak kiváncsiskodtam.🤭😉

Sokan félnek a kérdésre kapott választól, mert már előre eldöntik, hogy el lesznek utasítva.

Ami elő is fordulhat, de ha nincs kérdés nincs válasz se, ami akár igen is lehet.

Tömegközlekedés, vonat. Ott is lehetett ismerkedni. Mellé ültem, elővettem a sulis könyvem, lecke írás, puffogás, segítség kérés, aztán beszélgetés.

Valahogy így.

Most mindenkinek be van dugva a füle, vagy a telojával van elfoglalva. Utazik 1 órát és azt se tudja ki ült mellette,vagy ült e valaki mellette.

okt. 25. 18:41
 6/11 anonim válasza:
Akkor sokkal könnyebben lehetett mivel nem az internet foglalta le az embereket , bárhol lehetett könnyebben ismerkedni akár utcán akár máshol.
okt. 25. 21:57
 7/11 anonim válasza:

1990-es években kezdtem kezdő huszonévesen de csak szenvedés volt inkább. 2003.-ban fejeztem be az "erőltetett" ismerkedést és jobb lett az életem valamivel.

Ahogy elkezdtem a saját életcéljaimat követni, valahogy maguktól jöttek sikerek. 2016.-2017. első vőlegényjelölt.

2022. második vőlegényjelölt. (De valahogy kifogom azokat a pasikat, akik rettegnek a házasságtól és inkább hagynák az egészet...)

Bár tegnap este babonából hoztam valahonnan egy esküvői női kalapot. A jelenlegi barátom már próbababával viccelődött, amit pozitív jelnek tekintettem. Ma vajon mit fog mondani...?!

okt. 26. 09:19
 8/11 anonim válasza:

Nekem azert van bedugva a fulem mert nem szeretnek semmilyen random idegennel beszelgetni

Foleg olyanokkal akik azt hiszik magukrol hogy viccesek pedig nem azok

okt. 26. 18:37
 9/11 anonim válasza:
Kőbaltával.
nov. 10. 12:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Régen én úgy ismerkedtem, én is elmondom hátha valaki olvassa, hogy pl új társaságba bemutatkoztunk egymásnak mindannyian, és ha láttam hogy van férfi aki tetszik akkor többször néztem rá , közelebb kerültünk egymáshoz és külön kezdtünk beszélgetni. Az volt a jó régen, hogyha egy embernek tetszett valaki az általában fordítva is így volt. És senki se félt a másiktól.Ha már elindult az ismerkedés akkor abból meg lett az első csók, és utána senki se lépett le. Onnantól kezdve már a2 emberből egy pár lett.És régen egy férfi sohasem volt fukar. Kisebb ajándékok, éttermek ahol mindig a férfi fizetett és nem is engedte hogy a nő fizessen. És a nő ezért nem kihasználta a férfit. Emlékszem első páromtól mennyi ajándékot kaptam és mennyi helyre elvitt. Sajnos nem vagyunk együtt az élet elsodort egymástól. Persze én is ugyanúgy viszonoztam mindent. Soha eszembe sem jutott volna hogy kihasználjam ez miatt. Manapság ez mind megváltozott. Mert ha elindul két ember közt valami, akkor általában az egyik szó nélkül eltűnik. Vagy a másik, hogy már együtt vannak fél éve de nem vállalják a kapcsolatot fel. Mindegy tudnám még sorolni a különbségeket. Sajnos nagyon rossz irányba halad az ismerkedés a mai korban.
nov. 11. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!