Lányok lenne kedve valakinek ismerkedni? 23/f
Figyelt kérdés
Lányok lenne kedve valakinek ismerkedni? 23/fokt. 17. 18:59
1/8 anonim válasza:
Nem koszonom
okt. 17. 20:55
2/8 anonim válasza:
Minek? Kösz, de nem
okt. 17. 22:42
3/8 anonim válasza:
sziaaa merre laksz?
okt. 17. 23:52
4/8 anonim válasza:
valaki kajak itt ismerkedik? mértnem facebookon?
oh.. mondjuk a nőknek totál mindegy lekoptatnak :D elfelejtettem
Habár a facebook célja, hogy idegenek ismerkedjenek.. mégis lekoptat mindenki mindenkit 🙄
okt. 18. 01:44
5/8 anonim válasza:
#4: én azt tapasztaltam hogy még a férfiak is koptatnak😂
okt. 18. 06:48
6/8 anonim válasza:
#4 talán azért koptatnak le facebookon, mert nem ismerkedésre való. Rám heti szinten 5-8 idegen srác ír. Eleinte visszaírtam, hogy köszi bocsi, de nem... Ma már automatikusan tiltom. A barátommal van kint közös kép, bejelöltem, hogy kapcsolatban vagyok és még így is ennyi idegen ír rám. Engem zavar és nem értem, mire jó ez.
okt. 18. 08:41
7/8 anonim válasza:
Nem
okt. 18. 09:54
8/8 anonim válasza:
Én is kapok férfiként egy csomó privátot egyébként és bizony nálam is volt olyan hogy le kellett koptassam
okt. 18. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!