Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus leányzók valamelyik...

Leszbikus leányzók valamelyik hölgyemény társat keresni óhajt ?

Figyelt kérdés
Nem számít számomra a külsőd, hanem, hogy milyen ember vagy. Írjatok privátba, mielőtt leteremtettetek volna hogy ez nem társkereső. Tudok róla de az "igazi társkeresőkön" épp annyi sikerrel járok, mint bárhol máshol tehát 0.

okt. 7. 16:56
 1/10 anonim válasza:
Nem csoda, ha pasiként keresel leszbikus lányokat...
okt. 7. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
amiért, nem nyálazom túl a szövegemet, nem kell pasinak nézni, ez diszkrimináció. :D
okt. 7. 18:29
 3/10 anonim válasza:

1

Már csak azért sem kellene, mert ugye leszbiknél is vannak a fiús és a lányos leszbik :-). Bocsi kérdező, nem bántásnak szántam.

okt. 7. 18:49
 4/10 anonim válasza:
Én csak haverodnék, de pasi vagyok.
okt. 7. 19:24
 5/10 anonim válasza:
Nem azért néz 10-ből 9 olvasó pasinak, mert nem nyálazod túl, hanem mert úgy fogalmazol, mint egy incel.
okt. 8. 00:51
 6/10 anonim válasza:
Elég nyomorult lehetsz így a fogalmazásod alapján. Bisex vagy nem leszbi. Megúsztam. 27n
okt. 8. 03:09
 7/10 anonim válasza:
Nekem például bejön ez a stílus... Biztos nem egy átlagos nő vagy.
okt. 8. 19:21
 8/10 anonim válasza:
Írtam privit :)
okt. 9. 11:43
 9/10 A kérdező kommentje:

6.-os, csak pont annyira nyomorult, mint aki gyakorin nyomorultozza le a másikat! Egyébként, igen vagyok annyira értelmes hogy tudom az irányultságom, amihezz nem igazán van jogod ítélkezni, még is megteszed, mondhatnám ironikusan, nyomorultságból. Egyébként, rossz nyelvtan tanár lennél mivel fogalmazás alapján ítélnéd szegény diákokat amihezz nem sok jogod van.

7.-es, nem nem vagyok átlagos nő én vagyok batwoman, és éjszakánként megmentem a várost és 6-os anyukáját is tőle! Ha már, örült hogy ő megúszott engem, nehogy már annyi vígadóban részesítsem hogy az anyukáját nem mentem meg na.

5-ös, hatossal kezet foghattok, mert bukott nyelvtantanárok vagytok, és ítélkeztek, miközben nem hinném, hogy bárki szexuális életéről, de még a sajátotokról sincs sok fogalmatok. Arról pláne, nem mennyi közötök van hozzá. Ti, nem csak a szexuális életetek, de azonkívüli életetekben is incelek lehettek, és őszinte részvétem nektek, változni nem is késő.

4-es, nem haverkodok hímekkel, de köszönöm az ajánlatot, ámbár nem is én lennék a megfelelő embered.

okt. 9. 14:38
 10/10 Introintro válasza:
Így kell ezt csinálni élmény volt a reagálást olvasni 😊
nov. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!