Leszbikus leányzók valamelyik hölgyemény társat keresni óhajt ?
1
Már csak azért sem kellene, mert ugye leszbiknél is vannak a fiús és a lányos leszbik :-). Bocsi kérdező, nem bántásnak szántam.
6.-os, csak pont annyira nyomorult, mint aki gyakorin nyomorultozza le a másikat! Egyébként, igen vagyok annyira értelmes hogy tudom az irányultságom, amihezz nem igazán van jogod ítélkezni, még is megteszed, mondhatnám ironikusan, nyomorultságból. Egyébként, rossz nyelvtan tanár lennél mivel fogalmazás alapján ítélnéd szegény diákokat amihezz nem sok jogod van.
7.-es, nem nem vagyok átlagos nő én vagyok batwoman, és éjszakánként megmentem a várost és 6-os anyukáját is tőle! Ha már, örült hogy ő megúszott engem, nehogy már annyi vígadóban részesítsem hogy az anyukáját nem mentem meg na.
5-ös, hatossal kezet foghattok, mert bukott nyelvtantanárok vagytok, és ítélkeztek, miközben nem hinném, hogy bárki szexuális életéről, de még a sajátotokról sincs sok fogalmatok. Arról pláne, nem mennyi közötök van hozzá. Ti, nem csak a szexuális életetek, de azonkívüli életetekben is incelek lehettek, és őszinte részvétem nektek, változni nem is késő.
4-es, nem haverkodok hímekkel, de köszönöm az ajánlatot, ámbár nem is én lennék a megfelelő embered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!