Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha 26 évem alatt nem sikerült...

Ha 26 évem alatt nem sikerült ismerkednem, akkor most sem fog, igaz?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy régi haverommal, szóba jött a csajozás, annyival lezártam magam részéről, hogy volt egy 45+ os férjes asszony akinek a szeretője voltam, de kikészített a dolog és nem akadok egy ideig senkit ( persze nem igaz, de sokkal cikibb ha azt mondom még puszit, sőt még ölelést, sőt! még randim, mellesleg 5 percnél többet nem is beszéltem nővel, nem hogy felszedjek egy idősebb nőt akikek vannak szexuális igényei én meg az sem tudom mi az ). Srác meg azt mondta, hogy nagyon hiányzik neki egy kapcsolat, de nem talál senkit, ami elszomorított, mert helyes gyerek, meg nem olyan szorongó mint én.

Tegnap, mivel esett az eső nem mentem sehova, nézegettem kifele az ablakon, és arra gondoltam, hogy én nem merek próbálkozni mert félek, hogy kiröhögnek, meg egyébként is nagyon sokan mondták, hogy gyerekes vagyok, (mármint nincs gyerekem, hanem, hogy úgy viselkedek mint egy gyerek) aztán inkább hagyom az egészet mert megváltozni nem tudok, meg nem is akarok, mert számomra az egyet jelentene azzal, hogy belássam egy nagyon rossz munkahelyem, életkörülményem, felfogásom van. Pont számolgattam, egy nap 50 szót mondok ki, nagyjából ugyan azok a szavak, kérdések. Ilyen szavakat kell keresnem interneten, hogy mit jelentenek, hogy " prioritás " anno használtam, a szókincsemben volt, de mióta dolgozok elfelejtettem, és idegen szavak szótárába kell keresnem.

Vicc amennyire leépültem, na de ha mondjuk lenne egy lány aki időt szánna rám, aminek az esélye csekély , akkor meg beleszeretnék és nyomasztana ha nem találkoznék vele, és még jobban meghülyülnék.

Visszaolvasva, látszik, hogy magányos vagyok, nagyon letünik, ennyi összevisszaságot még nem írtam, még jó, hogy ez egy anonim oldal.

szept. 15. 10:52
 1/10 anonim válasza:

Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad!

Senki a világon rajtunk nem segít, ha mi magunk nem segítünk.

szept. 15. 10:58
 2/10 anonim válasza:

Nem kell ezt túlaggódni. Keress neked tetsző köziket, ahol vannak lányok. És bárki bármit mond a társkeresők is hozhatnak hasznot.

Nekem rengeteg randim volt onnan. Nyilván nem a tinderre gondolok.

Szóval sose add fel. Azért 26 évesen még elég fiatal vagy. Most húzd meg, mert így még a huszonévesek is szóba állnak veled. 30 évesként már több lesz az elvárás feléd.

szept. 15. 11:09
 3/10 Kedves Vezető válasza:
Sikerülhet, csak egyre nehezebb lesz.
szept. 15. 11:36
 4/10 anonim válasza:

Ezt a beégéstől való félelmet el kell engedned. Ez nem csak itt fog gátolni, de más területeken is.

Próbáld megérteni, hogy az amit más gondol rólad azaz ő dolga. Szabad azt gondolnia, hogy béna vagy, vagy akármit. Ehhez semmi közöd, ez nem árt neked semmit.

Szóval ha próbálkozol valakinél és nemet mond vagy esetleg meg is mosolyog, azt tök oké. Semmi bajod nem lesz tőle mész tovább. Nem áll meg az élet.

szept. 15. 12:19
 5/10 anonim válasza:
Igaz. Lúzer voltál, az is maradsz. 🤷🏼‍♀️
szept. 15. 17:35
 6/10 anonim válasza:
Párom pont 26 volt, amikor találkoztunk, én voltam az első barátnője, most már a felesége vagyok. De fontos, hogy ő nem süllyedt bele az önsajnálatba, amikor látta részemről a nyitottságot, randira hívott. Szóval fontos, hogy legyen hobbid, karriered, egész életed, ami egy lány részéről érdeklődést válthat ki.
szept. 17. 10:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Munkám az életem, folyton azon agyalok, azt tervezem és egyébként munkám az életem legnagyobb kudarca, nem vagyok ide való, de mégis meg akarok felelni mert jó érzés egy közösseghez tartozni. Gúnyolnak, lenéznek, kinevetnek.. mert sosem szólok vissza, mindig kedves vagyok, és még bírom, egy darabig.
szept. 17. 20:30
 8/10 anonim válasza:
Mit dolgozol?
szept. 17. 22:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Buszsofőr.
szept. 18. 20:30
 10/10 anonim válasza:

Pedig a buszosok menők! 😉😄

27N

szept. 19. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!