Eljönne velem nyaralni egy hölgy nyaraló társ ha kifizetem a teljes költséget 2 főre 2 hétre all inclusive ellátással Egyiptomba a korall tenger partján lévö egyik szállodába?(Makadi Palace,Grand Makadi,Grand Ww Makadi,Sharm Plaza)28F,üzenet privatba
Köszönöm a hozzászólásokat, végül is anyukámmal megyek a makadi palace-ba nov-29-dec.13-ig tegnap befizettem a 40%-ot,kicsi stressz azért van bennem, (mivan ha lezuhan a repülő,cápatámadás...fessem az ördögöt a falra),mindenki szurkoljon hogy jól sikerüljön a nyaralás(telelés),privátba küldhetek majd képeket(víz alatti kamerát is viszek) ha érdekel valakit.
Egyébként meglepett hogy csak egy hölgy érdeklődő volt privátba, mire odáig eljutottunk hogy képeket küldjünk egymásról meggondolta magát,azt hittem többen lesznek akiket érdekelne egy ingyen korall tengeres 2 hetes all.inclusive nyaralás,de így is jó,örülök neki ha anyukám jól érzi magát.
12-es: Ha kis k-val írom hogy korall tenger,az azt jelenti hogy olyan tenger ahol korall van, mint a Vörös-tenger Egyiptomnál.Nagy K-val Korall-tenger az valóban Ausztráliánál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!