Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ismerkednétek egy 35...

Lányok ismerkednétek egy 35 éves szűz férfival?

Figyelt kérdés

szept. 2. 04:03
1 2
 1/18 anonim válasza:
Ismerkedtem. 4 hónap után még mindig nem történt semmi. Szexuális jellegű dolgokat csak online hozott fel, azt is havonta 1x, pedig állítólag naponta többször önkielégített. Meguntam, hogy elvileg szexkapcsolatot keres, aztán még egy csókig sem jutottunk. Találkozókkal sem nagyon hozakodott elő. Úgyhogy ezek után nem.
szept. 2. 05:18
 2/18 anonim válasza:
Nem
szept. 2. 06:11
 3/18 anonim válasza:
1-es azért te is tehettél volna valamit, főleg ha a csávó szűz.
szept. 2. 06:50
 4/18 Eöske janeszka21 válasza:
Ha mohamed nem megy a hegy hez akkor a hegy megy mohamedhez (meg az tuti hogy az ilyen pasiknak önbizalom hiányok van )
szept. 2. 07:06
 5/18 anonim válasza:
Mit dolgzol? Merre laksz?
szept. 2. 07:12
 6/18 anonim válasza:
És valaki egy 30 éves, nem szűz, de ritkán szexelő férfivel? :D
szept. 2. 07:47
 7/18 Eöske janeszka21 válasza:
6# Ved rá hogy ö kérdeze meg hogy van e kedved , ha akkor sem akkor beszéltem vele kinek mennyi az igénye ha azsem segít akkor cseréld le
szept. 2. 07:52
 8/18 Szolovjov válasza:
Szex csak hitvessel. Ha nem volt házas, akkor kivel kurelt volna?
szept. 2. 08:21
 9/18 anonim válasza:
Előbb adnak esélyt egy szoknyavadàsznam mint egy szűznek. El ne mond a kiszemeltednek hogy az vagy. Egy kicsit max bénázol az elején megmondod h r3g voltál nővel.de azt tilos h szűz vagy mert kidob
szept. 2. 12:30
 10/18 anonim válasza:
Igazából nekem mindegy lenne, ha szűz az illető, legalább tuti nem csal meg.
szept. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!