Szép és széles és vastag szájú/ajkú erotikusan rúzsozott lánnyal ismerkednék,van ilyen?
Csak egy csókot szeretnék adni az édes kis szádra,
hogy érezd van még pasi aki csak rád vágyna.
Ülve, állva, vonaton, buszon vagy a Héven,
Csókolnám ajkad, romantikusan mint régen.
Gyönyörű szemeid, szép kis arcod csábít
Minden veled töltött perc elkábít.
Ha tetszem neked, lehetünk barátok édes,
Csókolni igazán és szeretetből nem mindenki képes.
Várok rád, kérlek írj privátban drágám,
Ne hagyj engem elszáradni egyedül árván.
Love 💝
Kedves Kérdező!
Nekem 23 éves nőként az a véleményem,hogy a hosszú regényét senki nem olvasná el,viszont odáig láttam,hogy "Magyarországon csúnya nők vannak"
Talán azért véli így,mert maga nem kell egyiknek sem!
Főleg úgy,hogy idős,és itt próbál arc és név nélkül párt keresni, de a versikék manapság már nem jön be senkinek tata!
Tessék újságot olvasni a fotelban és nem fiatal nőkről álmodozni reménytelenül, arról senki sem tehet,hogy maga nem kell senkinek,és lenézi ezért a nőket!
Amúgy a világ minden táján megmondják,hogy a Kelet-Európai nők a legszebbek a világon,és ez való igaz!
Itt csak a véleményekről van szó,ha kiír valaki valamit a kritikát is el kell fogadni.Márpedig kapott bőven szerencsétlen öregember :D
Ezen az oldalon ismerkedni nem érdemes,az igaz ugyanis nem látod hogy ki lapít az oldal mögött.
Tehát ismerkedni más platformon kell.
A kérdéséből ítélve azonnal mindenki levágta,hogy egy idős emberről van szó.
És még ő "ítélkezik" ő mondja meg a tutit holott gubbaszt a foteljában és bámulja a nőket,de még mindig nem tudja elfogadni,hogy már ő nem kell,és haragszik a világra ez miatt,
De neki már lejárt,ebbe bele kell törődnie.
Mindenkinek más az ízlése,Szerintem egy szőke hosszúhajú nő sokkal jobb,mint a barna göndör.De egy vénembernek már nincs semmi esélye csajozni, esetleg ha sok pénze van és vásárol egyet magának,de oda kell pénz bőven!
Pedig Magyarországon sok szép nő van.
És ez a kérdés is csak egy hülye polgárpukkasztás,mert a kérdezőnek tele a szatyra' :D
Lehet igazuk van az előttem kommentelőknek kivénhedt szamár a sötét barlangban nőt keres de nem talál.
Hát öreg te már nem is fogsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!