Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valamilyen sportszerető,...

Valamilyen sportszerető, szabadelvű, elfogadó, intelligens lány ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 éves hetero srác vagyok. Sulit már kijártam, dolgozok most már van egy autóm(nem bmw). Szeretek kirándulni, új helyeket ismerni meg, sportolni szeretek, futni, úszni, bicajozni, sok minden érdekel. Politizálni annyira nem szeretek. Cigizni nem cigizek a sport miatt is főleg, amúgy meg nem zavar, ha valaki cigizik, inni sem nagyon iszok alkoholt, szóval ezzel nincs probléma. 18-20 éves kortól keresek maximum 40 éves korig egy fentebb említett csajt/lányt/nőt/hölgyet. Nem akarom kifilézni magam, szóval akit érdekel és egy cipőben jár az nyugodtan írjon. Köszi, jogy végig olvastad ;). Barát, barátnő sporttárs, kirándulótárs, akármiről lehet szó...

aug. 29. 20:28
 1/2 anonim válasza:

Szerintem te vagy az a csávó, aki kétszer is kiírta, hogy 15 éves lányokkal is szívesen ismerkedne, csak most egy kicsit átírtad a szöveged.

Továbbra is gáz vagy)

(Ha talán nem így van, akkor tényleg bocs)

aug. 29. 21:48
 2/2 anonim válasza:
melyik város?
szept. 1. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!