Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Azzal lehet csajozni, hogy...

Azzal lehet csajozni, hogy van 8 millió forintom? Van olyan nő, akit ez érdekel?

Figyelt kérdés

aug. 29. 11:53
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
Persze, amíg tart. Utána mész a lecsóba.
aug. 29. 11:56
 2/39 anonim válasza:
Úristen b+!
aug. 29. 12:04
 3/39 anonim válasza:
aprópénz
aug. 29. 12:09
 4/39 anonim válasza:
Aki anyagias és direkt pénzes pasit keres, annak 8 millió kevés.
aug. 29. 12:16
 5/39 anonim válasza:

Sajnos vannak olyanok akiknek ez számít ez tény, de azért jóval kevesebben vannak, mint amit az itt sírok szoktak mondani, mert sikertelenek a csajozásban. Elenyaésző a számuk akit csak ez vonz, és kifejezetten nehéz találni is. + Ezt mégis hogy gondoltad? Leszólítod a szórakozó helyen a csajokat azzal, hogy szia, van 8 millióm randizol velem? Vagy mégis hogy?

A legtöbb értelmes nő ha a bemutatkozásod első 10 mondatában a pénzeddel menőzöl rögtön ott is hagy a francba...

aug. 29. 12:21
 6/39 anonim válasza:
Ideig óráig becsajozhatsz vele, aztán elveritek az utolsó forintig és mehetsz a bús p.icsába
aug. 29. 12:21
 7/39 anonim válasza:
Nekem adod? Neeeem? Akkor mivel tudsz többet, mint az akinek 8000 forintja van?
aug. 29. 12:23
 8/39 anonim válasza:
A fél éves keresetem több, nagyon messze vagy a gazdag menő csávótol, még én is, pedig megtakarításom is van.. Másfelöl értelmes ember nem akar maga mellé olyan párt aki csak a pénze miatt van vele. Kinek van szüksége erre? Ha csak arra kell akkor olcsóbban kijössz ha a megfelelő oldalon nézelőtsz az ajánlatok között...
aug. 29. 12:25
 9/39 anonim válasza:
7,jog
aug. 29. 12:26
 10/39 anonim válasza:

Biztos nyújtanak szolgáltatásokat míg ez a keret összeg tart.

Egy két külföldi út erejéig.

Főzni, háztartást vezetni, meg iszogatni én is elmehetek.

aug. 29. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!