Meddő lányokkal hol lehet ismerkedni ?
29 éves F vagyok,de nem szeretnék gyereket ,szóval senkitől nem akarnám el venni ezt az örömöt,olyat keresek aki vagy így gondolkozik vagy nem lehet neki
És nem nem fogadok örökbe és ő sem akar semmi ilyet
Van erre lehetőség ? Vagy nem ?
"Természetesen nincs gyűjtőhelye az ilyen nőknek,"
Te fogyatékos vagy???? Ott linkeltem a childfree társkereső csoportot!
"Kár, hogy az apád is nem így gondolkodott."
Nagyobb kár, hogy se apád, se a fia nem tud gondolkodni.
Szerintem te egy teljesen átlagos fiatal férfi vagy, csak őszintébb, mint a többiek.
Bocsiii 😁
Szerintem olyan lányt keress, aki ezt a tulajdonságodat kibírja.
Lényegtelen, h meddő vagy nem.
Remélhetőleg egyszer csak felnősz és akkor már nem ez lesz a fő kérdésed.
Egyébként vannak nagyon vékony óvszerek is, amit alig érzel, h rajtad van. Csak mondom... 🥳
16. Mert eléggé összefügg a kettő?
Szerintem is inkább childfree nőt keress, aki ha nagyon bele akarsz élvezni gumi nélkül, azt is csak akkor hagyja, ha fogamzásgátlót szed. Bocs, de gondolom ez is indíték lehet :)
Egyébkéknt jól írják, sok nő "elvileg" meddő, aztán mégis teherbe esik. Ilyennel ne kísérletezz szerintem. Sokkal őszintébb is az olyan, kapcsolat, ahol le van tisztázva, mit akarnak a felek, semmint ilyen orvosi kritériumok alapján keresni.
F
16. Ha nem akarsz gyereket, akkor vagy neked kell meddőnek lenni, vagy a nőnek, vagy védekezni.
A háromból csak az elsőt tudhatod...
Ha a másik két eshetőség van, akkor máris a témánál vagyunk...
Nem tudom 1-1 ember hogy jutott el a védekezésig attól a mondattól hogy nem akarok gyereket soha 😅
Mert általában, aki nem akar gyereket, az védekezik :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!