Hogyan találhatnék meg egy 16-17 év körüli lányt, akit tegnap (08. 17-én) láttam a római strandfürdőn?
Figyelt kérdés
Esetleg itt van?aug. 18. 22:08
1/9 anonim válasza:
Menj vissza hátha még mindig ott van.
aug. 18. 22:17
2/9 anonim válasza:
Láttad vagy beszéltél is vele?
aug. 18. 22:28
3/9 A kérdező kommentje:
Csak minimálisan, nem tudom a nevét
aug. 18. 22:33
4/9 anonim válasza:
Mikor először találkoztunk a mostmár férjemmel, azzal kezdte, hogy bemutatkozott és megkerdezte a nevem. Még aznap este rám írt. Te hogy lehetsz ilyen bena és toketlen?
aug. 19. 01:11
5/9 anonim válasza:
#4: Az, hogy 100 évvel ezelőtt mi volt, felejtős. Ma örülhetsz annak, ha egy csaj nem vágja a képedbe, hogy "mi közöd hozzá", ha megkérdezed a nevét. Ráadásul a mai fiatalok nagy része alapból annyira bunkó, hogy ha te teljes névvel bemutatkozol, akkor jobb esetben is csak a keresztnevét képes odalökni.
aug. 19. 11:39
6/9 anonim válasza:
4. Ez tényleg teljesen életszerűtlen 2024-ben. Nagyon bunkók a fiatalok, még egymás között is. Nem tudom, a világ változik, vagy én lettem érzékenyebb az ilyesmire, de sokszor hallom, ahogy egymással kommunikálnak a korombeliek meg fiatalabbak.
Én ismeretlennel sem beszélek így! Hát ha még ismeretlenül mennék oda...
aug. 19. 14:26
7/9 anonim válasza:
Elmész egy jósnőhöz, rácsapsz a fejére egy szelet sonkás szendviccsel és megfenyegeted, hogy teleportálja oda hozzád a varázsgömbön keresztül, különben azt fogod hazudni a rokonainak, hogy a fideszre szavazott.
aug. 19. 14:43
8/9 gago77 válasza:
Erre van a 3 másodperces szabály kitalálva. Ha meglátod, tetszik ne hezitálj, hanem menj oda, szólítsd le. Mindegy mit mondasz. Eleinte szívás, később jó szórakozás és így lesz majd csajod. Ha nem mész oda 3 másodpercen belül, akkor nagyon valószínű h később se fogsz és jöhetsz ide hogy kérdéseket tegyél fel.
aug. 19. 20:02
9/9 anonim válasza:
En vagyok az
Nem teccel
Csá
aug. 20. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!