Hogy, mi alapján keressek, szűrjek ismerkedéskor (vagy egyáltalán hol ismerkedjek), hogy olyan férfit találjak, aki több gyereket szeretne?
Figyelt kérdés
aug. 14. 19:51
1/19 anonim válasza:
Konkrétan mennyit? És hány éves vagy?
aug. 14. 19:55
2/19 anonim válasza:
Nem tudom :(. Mind ezzel küzdünk, csak van aki a másik nemet keresi, mimt te és a másik nemből, őt kell megtalálnod. Sok sikert!
aug. 14. 19:56
3/19 anonim válasza:
Nem kell tovább keresned. Írj privit.
aug. 14. 20:39
4/19 anonim válasza:
Irj ha szeretnel, bar nekem eleg 1 iis 😄
aug. 14. 21:14
5/19 anonim válasza:
én csinálhatok neked párat
aug. 14. 22:14
6/19 anonim válasza:
Engem már ki is szűrtél, nem akarok gyereket 😊.
aug. 14. 22:23
7/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
aug. 14. 23:45
8/19 anonim válasza:
Közöld ismerkedés elején minél hamarabb, hogy neked ez a jövőbeli terved.
Nekem online ismerkedésnél 1-2 napon belül, de max 1 héten belül szóba jönnek a tervek, hogyan képzelem el a jövőmet, miket szeretnék. Volt olyan csaj akinél pont ezen ment el az ismerkedés, mert azt mondta soha nem akar gyereket, utálja őket stb...hát nem egymást kerestük és hamar kiderült.
aug. 14. 23:47
9/19 anonim válasza:
Engem megtaláltál, mert én is sok (3-4) gyereket szeretnék. (És nem a CSOK vagy az adókedvezmény miatt).
aug. 15. 08:36
10/19 anonim válasza:
Na hajrá mostmàr legalább nègyet talàltàl akik akarnak ,már csak találkozni kell és összehozni😁
aug. 15. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!